SNK speelt het silhouet-raadspel opnieuw met de King of Fighters 15 DLC-teaser voorafgaand aan de aankondiging

SNK speelt het silhouet-raadspel opnieuw met de King of Fighters 15 DLC-teaser voorafgaand aan de aankondiging

Het is misschien moeilijk te geloven, maar seizoen 2 van The King of Fighters 15 loopt ten einde, ook al is het nog niet voorbij.

SNK heeft zojuist de teaserafbeelding vrijgegeven voor het volgende downloadbare personage voor KOF15, door fans voor het eerst het silhouet-raadspel opnieuw te laten spelen in wat voor altijd voelt.

De mysterieuze figuur lijkt een langharige vechter te tonen die haar hand vasthoudt, wat de gemeenschap op ideeën brengt.


Velen geloven dat het silhouet dat is van Hinako Shijo, die sinds 2003 niet meer in een hoofdgame van KOF heeft gespeeld, terwijl anderen denken dat het Kisarah zou kunnen zijn van Aggressors of Dark Kombat (die nog niet eerder in KOF speelbaar is geweest).


Tenzij het een ingrijpend herontwerp is, is haar haar te lang om op Alice, Aoi Kusanagi, Malin, May Lee of Tsugumi te lijken, dus het is onwaarschijnlijk dat het een van hen zal zijn.


Buiten KOF zijn er andere voormalige SNK-personages zoals Ai, Carol Stanzack uit Savage Reign, Tesse Ronbllozo uit Waku Waku 7 of Roomi uit Galaxy Fight: Universal Warriors die in de mal zouden kunnen passen, hoewel we betwijfelen of ze een van deze trekjes zullen implementeren in de tijd aanwezig.


Nu we een nieuwe schets in handen hebben, komt Street Fighter 6-regisseur Takayuki Nakayama misschien terug om ons allemaal nog een schets te geven over wie hij denkt/wil dat het personage is, wat na al die tijd grappig zal zijn om te zien.

READ  Into the Breach is om een ​​gratis uitbreiding voor de geavanceerde versie te krijgenDeze laatste toevoeging aan seizoen 2 voegt zich bij onder meer Shingo Yabuki, Kim Kaphwan, Sylvie Paula Paula, Najd en Duo Lon als onderdeel van de pas, evenals een gratis bonusvechter in Goenitz.


Hoewel ze haar nu plagen, zal het nieuwste lid pas ergens deze winter uitkomen, dus het zal waarschijnlijk nog een tijdje duren voordat we met haar kunnen spelen.

Het team stelt dat het laatste S2-personage morgen, 9 oktober, wordt aangekondigd en hoewel ze geen specifieke tijd geven, verschijnen hun trailers meestal rond 19.00 uur PT.


Bekijk de teaser hieronder en laat in de reacties weten wie jij denkt dat het wordt.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *