SnowRunner PS5, Xbox-serie gratis update set voor 31 mei samen met seizoen 7

Samen met de lancering van seizoen 7 voor alle platforms, heeft Sabre Interactive de releasedatum van de SnowRunner PS5 en Xbox Series aangekondigd, waarbij de game op 31 mei op nieuwe generatie platforms arriveert! Hieronder vindt u meer informatie over de aanstaande release.

Verover de wildernis in 4K/60FPS op PS5 en Xbox Series X | S.

Samen met de release van Seizoen 7: Compete and ConquerEn SnowRunner komt ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X | S als gratis update voor alle bestaande eigenaren. Het verkennen van de wildernis was nog nooit zo soepel en mooi, met deze verbeterde versie met 60 frames per seconde, verbeterde graphics tot 4K UHD, snellere laadtijden, diepere scherptediepte en meer!

Wat seizoen 7 zal bevatten, hier is een samenvatting volgens het officiƫle persbericht:

Seizoen 7: Concurreren en veroveren Het neemt je mee naar Burning Mill, Tennessee en introduceert voor het eerst in de serie nieuwe race-activiteiten. Neem deel aan tijdritevenementen en veilige checkpoints op weg naar de finish of strijd met vrienden om op te scheppen op onverharde wegen en offroads. Met heteluchtballonnen in de lucht en een dorp van tenten, is het toneel klaar voor de rivaliteit van SnowRunner!

Om je te helpen de klok te verslaan, zullen twee nieuwe voertuigen hun weg naar je garage vinden, elk met een race-look: de ultralichte JOR BY-4en de Sprinter 43-19, Een enge Dakar-truck gebouwd voor snelheid in de zwaarste omstandigheden.

Ten slotte is er ook een speciale verrassing voor Nintendo Switch-gamers aangekondigd, aangezien degenen op het platform met de cross-play-release op dezelfde datum kunnen spelen met pc-, PlayStation- en Xbox-spelers.

READ  Het Xbox Game Pass-debuut van Forza Motorsport 7 veroorzaakt problemen voor oude spelers

De releasedatum van SnowRunner voor consoles uit de PS5- en Xbox-serie is vastgesteld op 31 mei, samen met de lancering van seizoen 7. Blijf op de hoogte hier bij MP1st voor meer informatie zodra de nieuwe update is uitgebracht!

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X-controller krijgt een grote upgrade
Microsoft heeft deze week een nieuwe controller onthuld voor de Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *