Mad dash: Cardinals verslaan Mets om tiebreak te doorbreken om Match 2 te winnen, split header double | St. Louis Cardinals

NEW YORK – Het was niet de swing waar hij aan werkte of het moment waarop hij aan het jagen was tijdens deze trage start, maar het was genoeg om de singles rond de Cardinals te krijgen die nodig waren.

Tyler O’Neal kon de Tuesday Cardinals niet helpen met zijn racket in Game 1 of ze uit de wedstrijd halen met zijn handschoen in Game 2, maar Tyler O’Neal gebruikte zijn snelheid om voorbij de bal te komen en de Cardinals dinsdag te laten splitsen met een double-header tegen de Nieuwe. York Mets in Citifield. Rookie Brendan Donovan liep naar nummer één, stal de tweede en schoof op naar de derde plaats met een pass om het groene licht te geven binnen 90 voet van een mogelijke overwinning.

O’Neill kreeg niet eens een volledige snee op Mets loyale Adam Ottavino, maar hij sneed het honkbal net genoeg om het naar de derde plaats te laten springen.

O’Neal, die een geweldige sprintsnelheid heeft, haastte zich het strafschopgebied uit toen derde honkman Eduardo Escobar de wedstrijd begon in de laatste ronde.

Dat was alles wat O’Neill nodig had.

Mensen lezen ook…

 • “Under the Cover of Darkness”: The Inside Story of How the Rams zaken deden met de NFL en het verlaten St. Louis
 • Hochman: Beste NHL – Verander het wedstrijdformaat terug naar het traditionele 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 formaat
 • St. Louis wethouder John Collins Mohammed treedt af
 • Redactioneel: de dag kan naderen waarop beslissingen van het Hooggerechtshof publiekelijk worden aangevochten
 • Wainwright-Molina-batterij sterk opgeladen: Pujols laten viertakt-negen toe in 15-6 Cardinals-ravotten
 • ‘He’s Gone’: 32 jaar na de verdwijning van de tiener maakt de politie van St. Louis gebruik van genetisch forensisch onderzoek om de zaak op te lossen
 • O’Neill verliest de arbitragezaak met de Cardinals; Walsh Up, Waitley Down
 • Augusta-investeerder in wijnmakerij treedt af, tikt zonen aan om plan van $ 100 miljoen te leiden
 • Het verhaal van John Grisham, dat zich afspeelt in St. Louis, is een van de hete zomerboeken
 • Hummel: Wat brengt de toekomst voor Dejong, Dickerson en Reyes?
 • Mediaweergaven: wedstrijden uit ronde twee van de Blues-wedstrijden kunnen worden uitgezonden op secundaire netwerken
 • Creve Coeur man beschuldigd van het neerschieten van een vrouw op de I-64 in Chesterfield
 • De superbloedmaan van Venus, een totale maansverduistering, zal zondagnacht aan de hemel boven St. Louis verschijnen
 • Wedstrijdschema Blues vs Colorado Avalanche
 • Tarasenko hattrick-gejuich voor de Blues terwijl ze Wilde met 5-2 verslaan

O’Neill won de aangooi naar het eerste honk, wat betekende dat Donovan vanaf het derde honk telde, om de stand door te snijden en de Cardinal naar een 4-3 overwinning te sturen in de avondwedstrijd voor de dubbele kopbal. De Mets profiteerden van een Game 1-fout gedurende twee vroege innings die in een 3-1 overwinning veranderde. Elke wedstrijd werd bepaald door wat de teams gaven en wat de teams namen. De Mets brachten de wedstrijd in evenwicht met 3, 3-3 en kwamen uit op de achtste plaats, ondanks dat de Cardinals tweemaal dicht bij de uitgang kwamen om de inning af te sluiten.

READ  Mumbai ziet de laagste eendaagse covid-gevallen in 3 maanden

In de eerste helft van de negende ronde raakte Ottavino hitter met een snuifje Nolan Arenado voor wat het keerpunt in de inning leek te zijn. Maar de bal die Donovan op de derde plaats bracht, bleek kostbaar toen Escobar de O’Neill-verdediger niet eerlijk speelde.

De Mets pakten een punt voor het scoringscentrum in de negende game en brachten de top van hun ranglijst terug naar het bord. Closer Cardinals raakte Giovanni Gallegos, nummer 3 slagman Francesco Lindor, om een ​​overwinning in één ronde veilig te stellen en hem zijn zevende van het seizoen te bezorgen.

Gallegos sloeg de laatste twee hits die ze kregen.

De Cardinals maakten een fout door de 2e8 te bereiken, ondanks het feit dat loyalist Ryan Helsley de beslissende klap kreeg die het spel had moeten beëindigen. Helsley slaagde erin het racket van Eduardo Escobar in te halen, maar bleef niet in de handschoen van Andrew Kneisner.

De houder van de Cardinals hief zijn handschoen op alsof hij de scheidsrechter wilde laten zien dat hij de controle over het veld behield tijdens de treffer, maar realiseerde zich dat hij er niet was.

Hij liep richting de rugleuning.

Door de passerende bal kon Escobar eerst, in plaats van het hoofd, met zijn teamgenoten naar de dug-out om hun handschoenen aan te trekken. De lange termijn werd een rennende sprint met de singles van Jeff McNeil over. Tweemaal in die achtste inning hadden de Cardinals een actie die niet was gemaakt voor een exit die hun voorsprong in de enkele ronde zou behouden. Linkerspeler O’Neill en derde honkman Brendan Donovan ontmoetten elkaar via een pop-up in een foutgebied, maar vingen niet en het was een fout van Kneissner. De fall-out was een gelijkspel.

Een reeks die wat chili had kunnen hebben, vertoonde geen vroege tekenen van aanhoudende problemen tussen de twee teams. Eind vorige maand in St. Louis eindigde de laatste wedstrijd van het bezoek van de Mets met het opruimen van moordenaars van banken, het legen van de stieren op het veld, waarbij ook Stubby Clapp de Mets-kampioen Pete Alonso uitschakelde. Arenado, die de ophef maakte door de Mets-werper uit te dagen over een snelle bal, werd elke keer dat hij op de plaat kwam dinsdag uitgejouwd door de volgers van de Mets, of de wedstrijd nu dichtbij was of niet, of er al dan niet een loper op de honken stond .

READ  Trailerrecensie van Bobby Deol's Class of 83, geproduceerd door Shah Rukh Khan, Gauri Khan en Red Chillies Entertainment

Op het veld was er weinig geschiedenis tussen de teams.

Nadat Alonso klaar was met het gooien van zijn teamgenoten bovenaan de eerste helft, riep hij de honden van de eerste honkcoach van de Cardinals en wees hem erop. Gaf hem een ​​vuist pomp. Honden reageerden met een soortgelijk knikje met de vuistpomp. De vrede is nabij.

De Mets begonnen de tweede wedstrijd met mede-rookie Stephen Matz en leidden met 1-0, waarna Paul Goldschmidt de leiding nam. Hij was de eerste honkman van de Cardinals, die een homerun liep in Game 1 om de Cardinals streak te verlengen tot 12 op rij met minstens één, dat is in de eerste drie opeenvolgende strikes van Game 2. Hij had de RBI-doubles in een rematch back-to-back innings om de opmars van de Cardinals naar 3-2 te brengen. Tommy zette Addiction triple in het midden om de andere RBI voor de kardinaal te produceren.

Op 17 mei vorig jaar had Goldschmidt .709 OPS en .302 op een licht gezoete percentagebasis van 408. Hij spaarde RBI’s, maar zocht naar schade die in de tweede helft zou komen en bracht het ter sprake in de MVP-discussie.

Op 17 mei van dit jaar behaalde hij, na zijn tweede en dertiende dubbel van het seizoen, een OPS van 0,941.

Toen rechtshandige rookie Andre Balante vier wijd gooide op de volle honken tegen slechts één van de Mets, stonden de Cardinals voor een cruciale beslissing in de zesde ronde van Game 2.

Zoals ik de eerste wedstrijd van de dag speelde, had coach Oliver Marmol een hele reeks mitigators tot zijn beschikking. Zelfs Nick Wittgren, de altijd parate rechtshander, had één worp nodig om te worden toegewezen aan Game 1. Om Pallante te vervangen, had Marmol TJ McFarland de bal kunnen noemen of Helsley die het dichtst bij de knock-out was, of zelfs Giovanni Gallegos hebben gekozen. Na een tijdelijke vertraging om zijn optie wat meer tijd te kopen, bracht Marmol Genesis Cabrera Alyasir mee.

Hij erfde drie lopers op de basis.

Hij had het operationele commando om het te beschermen.

Het kostte hem vier worpen om het scorebord precies te houden zoals hij het kreeg.

Met zijn eerste drie worpen raakte Cabrera Escobar om de controle over de bocht terug te krijgen. Cabrera’s volgende worp – curve ball – Jeff McNeill kwam tevoorschijn om de inning af te maken.

Cabrera’s ontsnapping deed meer dan Pallante’s tijdperk redden van de uitstulping, het droeg wat Matz was begonnen voor een andere rol. Toen hij voor het eerst terugkeerde naar de Queens als kardinaal, gaf de voormalige Mets en de vrije agent van het laatste doelpunt de Mets vijf innings en stond twee runs toe. Beide punten kwamen op de Homers solo.

READ  Giants vs. Cardinals 2020: speeltijd, tv-schema en live online kijken

Matz minimaliseerde de problemen die deze schokken kunnen veroorzaken door niet in vijf runs te lopen. Hij sloeg er zeven, inclusief de laatste drie Mets die hij tegenkwam. Hij sloeg zes van de laatste 11 slagmensen die hij tegenkwam, en heeft nooit meer dan vier slagmensen in zijn vijf innings gezien. Behalve de reptielen hadden de Mets niet veel werk tegen de Mats. In de derde inning sloeg Brandon Nemo een tweehonkslag en Mark Kanha-Matz een tweehonkslag op een 10-pitch hit. Maar de tiende worp was een klap om de inning af te sluiten.

Myles Mikulas stond de Cardinals toe om agressief te zijn met de Bulls in Game 2 met hun selectie van wedstrijden. De rechtshander sloeg zes ronden af ​​tijdens de eerste game en stond drie runs toe (twee kreeg). Net als Matz sloeg hij zeven.

Net als Matz had hij een lange tijd tegen Mitt.

De derde slagman die Mikolas tegenkwam in de middagwedstrijd, McNeill leidde hem met 12 worpen. Micholas McNeill stopte uiteindelijk, maar bracht na al die tijd verschillende innings door met stretchen op zoek naar zijn ritme. Hij moest ook een aantal rechtbanksequenties veranderen omdat het al vroeg duidelijk werd dat de Mets goed waren voorbereid op de manier waarop hij verder zou gaan.

“Het wordt meer een ritme dan mijn levering”, zei Mikolas tussen de wedstrijden door. “Door vroeg van het veld te komen en veel pitches te moeten gooien, werd het een beetje stressvol. Hij was niet geweldig voor het ritme.”

Twee van de drie punten die de Mets op Mikolas kregen, kwamen uit een tweehonkslag die volgde op een fout in de derde inning. Die oefeningen waren genoeg, want rookie Trevor Williams slaagde erin om zes Cardinals in vier ronden te raken en zette de toon voor de underdogs die de rest van de wedstrijd dekten. Toen de Cardinals de negende inning van de eerste game bereikten, hadden ze 10 hits. Twee kardinalen zullen drie keer toeslaan in een wedstrijd. Edwin Diaz sloeg zijn dichtste twee honkslagen in de negende voordat O’Neill een honkslag sloeg voor een gelijkspel op de plaat.

Brendan Donovan kreeg vier wijd om te gaan rennen.

Harrison Bader maakte de wedstrijd af – met de dertiende trap van de eerste wedstrijd.

More from Madison Garrett
dit is hoe de Chromecast scoort met Google TV
De Chromecast met Google TV zal voorlopig niet in Nederland verschijnen, maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *