Solar Ash komt later dit jaar naar Steam en Xbox

Solar Ash komt later dit jaar naar Steam en Xbox

Annapurna Interactive is een populaire uitgever van videogames die onlangs een show heeft gehad. In zijn presentatie kondigde het bedrijf een hele reeks nieuwe games aan, samen met ander belangrijk nieuws. Solar Ash-ontwikkelaars, Heart Machine, hebben bevestigd dat de game op 6 december op pc via Steam zal verschijnen, met een release ergens in de winter op Xbox One en Xbox Series X/S. Het zal ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

De ontwikkelaars van Hyper Lighter Drifter, een bekroonde game, hebben hun magische formule opnieuw naar de wereld van Solar Ash gebracht. In het spel zullen spelers zich onderdompelen in snelle actie en zwaartekrachtbuigen met tal van mogelijkheden. Spelers, zoals Rei, de Void Runner, moeten de planeet redden van de prooi van Ultravoid, die op het pad van de hongerdood is. De game bevat kaarten vol epische beschavingen uit het verleden.

Onderweg moeten spelers leren vechten tegen talloze mobs, bars vermalen, kolossale bazen uitschakelen en diepe werelden vol geheimen verkennen. Spelers moeten zich wagen aan Ultravoid als Rei, waar ze moeilijke beslissingen zullen nemen, de geheimen van Starseed en Echo zullen onthullen en proberen de planeet te redden.

Annapurna Interactive is doorgegaan met het uitbrengen van populaire en unieke titels en van de show is er genoeg in petto.

Geïnteresseerde fans kunnen Solar Ash vandaag uitproberen op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via de Epic Games Store. De game is daar sinds 2 december 2021 verkrijgbaar.

Wat is uw mening over Solar Ash? Heb je het al eerder op andere platforms geprobeerd? Geïnteresseerd om het uit te brengen op Xbox- en Steam-platforms? Wat vind je van games van Annapurna Interactive? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Twitter En de Facebook.

READ  De nieuwe Xbox Elite-controller lekt blijkbaar

bron

Written By
More from Vanessa Hale
Chase Now Out in Zuidoost-Azië
NetEase Games en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben vandaag de officiële lancering...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *