3 spellen en een heleboel plezier: de 11e jaarlijkse Staten Island Autism Awareness Seniors Games heeft voor elk wat wils

Elk jaar op dezelfde datum.

Nee, geen kerst. Het is geen Super Bowl Sunday of March Madness.

In plaats daarvan is het de 11e jaarlijkse inzamelingsactie van Staten Island Games voor senioren over autisme, en als je in het verleden het extravaganza hebt bijgewoond, weet je dat het een leuke dag is voor alle betrokkenen.

Het evenement van dit jaar vindt plaats op 6 augustus in de Mid-Island Little League en Mid-Island Babe Ruth League in Travis, vanaf 13.00 uur. De poorten gaan om 12.00 uur open.

Dit evenement wordt beheerd door The Songbird Foundation en gesponsord door JAG-ONE Physical Therapy. De Songbird Charitable Foundation zet zich in om geld in te zamelen voor gezinnen op Staten Island met financiële behoeften die worden getroffen door autisme, en om andere organisaties op Staten Island te helpen die mensen met een handicap en andere speciale behoeften helpen.

“We zijn erg enthousiast voor nog een jaar. Andere grote sponsors zijn Met Foods, McDonalds of Staten Island, Monello Enterprises, Northwell Staten Island University Hospital en Friends of Bill Mixoli, dit is een speciale gebeurtenis”, zegt Joe Saracino, Chief Quality Officer, JAG-ONE: “Door de steun van de Staten Island-gemeenschap kunnen we zoveel mensen helpen.

Werk van fondsenwerving voor softbal-honkbal en autisme-bewustzijn op de middelbare school, die werd gehouden op Mid Island Babe Ruth en Little League Fields, in Travis. 31 juli 2021 (Staten Island Advance / Derek Alvez) – HS Senior Baseball Softball Games Autism Awareness Program

“Elk jaar ervaart een nieuwe lichting middelbare scholieren hoe belangrijk het is om iets terug te geven. Het is een geweldig gevoel dat we graag met iedereen delen.”

READ  Turkije zal niet worden opgenomen in F1 2021, maar Canada wel

De inzamelingsactie van dit jaar zal ten goede komen aan drie families van het eiland, waaronder de Marks (kinderen Tyler, Dylan en Jacob); De familie Jakowitz (zoon van Daniel) en de familie Mattioli (zoon van Nico).

De drie wedstrijden omvatten twee op Mid-Island LL, waaronder Staten Island CHSAA Senior girls vs.

De enige game in Mid-Island BRL, dat op een steenworp afstand van MILL ligt, is Staten Island CHSAA High School for Big Boys versus Staten Island High School PSAL PSAL.

Andere activiteiten en attracties zijn onder meer: ​​Live DJ. voedselvrachtwagens; Grote loterijprijzen. 50/50 en kinderanimatie met spelletjes.

Daarnaast worden twee beurzen van $ 2500 toegekend aan één honkbalspeler (Bill Fannie Jr. Memorial Scholarship) en één softbalspeler (Scott Salinardi Memorial Scholarship).

More from Madison Garrett
Download KWS Feed Crop-brochure – gratis ter beschikking gesteld door KWS
Wordt gesponsord door KWS Vandaag is het 8.30 uur KWS Benelux is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *