Solitaire Conspiracy komt naar Xbox Series X | S en PlayStation 5 volgende maand

Bithel-spellen aankondigen Dit is een spy-thrill-meet-kaartspel Solitaire samenzwering Op 3 november verschijnt hij op Xbox en PlayStation.

In de game, die afgelopen oktober op pc verscheen, word je gerekruteerd door het laatst overgebleven lid van ‘s werelds grootste spionagebureau, Protego. Je helpt het bureau opnieuw op te bouwen en te ontdekken wie ze ten val heeft gebracht door middel van Solitaire-spellen. Dit doe je door een team van agenten aan te nemen en te rekruteren uit verschillende crews. Elke bemanning wordt vertegenwoordigd door hun eigen kaartspel en heeft unieke krachten die je moet beheersen.

Het bevat vijf spelmodi, waaronder de eerder genoemde campagne. Er is ook de bonuscampagne die extra moeilijkheidsgraad toevoegt, een op golven gebaseerde aftelmodus, schermutselingen en een dagelijkse hotspot. Deze release bevat ook beide gratis mini-uitbreidingen van de oorspronkelijke lancering van de game, The Return of the Merry en The Atlantis Project. Beide bevatten nieuwe decks, nieuwe muziek en nieuwe scènes op FMV.

Je kunt de originele trailer van de game hieronder bekijken. Als je klaar bent met kijken, kun je hier ook Josh’s recensie van de originele release lezen. De Solitaire samenzwering Komt aan op Xbox Series X | S en PlayStation 5 op 3 november.

Solitaire samenzwering

werkgelegenheid Nintendo-schakelaarEn ComputerEn PlayStation 5En Xbox SEn Xbox Xbox X

Coverafbeeldingen van Solitaire-plots

datum van publicatie:

6 oktober 2020

READ  Rocket League Down: Server Level Nieuwste PS4, Xbox One, Nintendo Switch Game | Gamen
Written By
More from Vanessa Hale
Donut County maakt zijn debuut na deelname aan Xbox Game Pass
Onze nieuwste Xbox-game chart laat zien dat de laatste twee Call of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *