Het lijkt erop dat Xbox Fortnite-fans trollt door te wijzen op een niet-bestaande cyclus

Heel even dacht de Xbox-crew bij Fortnite dat er een groot toernooi in het verschiet lag.

Maandag hebben Epic Games en Sony een Fortnite-exclusieve Fortnite Trophy van $ 100.000 aangekondigd, het derde evenement in de afgelopen vijf maanden alleen. Dit is teleurstellend nieuws voor veel Xbox-gamers die al een tijdje wanhopig op zoek zijn naar iets soortgelijks om mee te strijden.

Het gebrek aan Xbox-toernooien is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat Microsoft ervoor heeft gekozen geen van hen te sponsoren. Dus het leek erop dat ze wonden met zout wrijven door recente opmerkingen op sociale media.

Het begon allemaal met een klassieke grap die vaak voorkomt binnen de Fortnite-community op Twitter. Iemand deelde een bericht van de $ 1.000.000 Xbox Cup in 2019, en mensen merkten de datum niet op en raakten opgewonden. Vrij gewone dingen.

Echter, de officiële Xbox Toen begon het Twitter-account te reageren op reacties van fans. “Grote aankondiging vandaag” en “vind een geweldige groep” waren berichten die al snel valse hoop opriepen.

Omdat ze serieus werden genomen, sprong de Xbox vervolgens in een terugtrapmodus en zei dingen als “Nog niet malen! We waren gewoon enthousiast over de Fortnite Xbox Cup van 2019” om het duidelijk te maken.

Hoewel ze ongetwijfeld gewoon aan het rommelen waren en probeerden in de meme te komen, werd deze smaak van Xbox niet bijzonder enthousiast ontvangen door veel van hun gebruikers. Natuurlijk is er nog steeds een kans dat ze een aankomend evenement plagen, maar ik zou niet te opgewonden raken.

READ  Halo Infinite beta opent volgend weekend toegang voor meer Xbox- en Steam-gebruikers

sinds episch FNCS-console beëindigen Halverwege hoofdstuk 2 zijn spelers op Xbox en PlayStation, evenals mobiel en de Nintendo Switch, getroffen door de hoeveelheid concurrentie die specifiek is voor het platform.

Hoewel de afgelopen seizoenen de Console Champions Cup, met goed prijzengeld en een open kwalificatie, werd gekenmerkt, gebeurt dit slechts in één weekend. Deze consolebekers hebben altijd een recordaantal berichten, dus het is een beetje verrassend dat we er niet meer van zien.

Written By
More from Vanessa Hale
Astro A10 Mic werkt niet op pc of Xbox
Een van de meest frustrerende gevoelens is wanneer je een stuk hardware...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *