Sommige Bethesda-games die nu op Xbox Game Pass staan, krijgen boosts voor de framesnelheid op Xbox Series X / S.

De Xbox Game Pass van Microsoft kreeg veel ondersteuning met 20 nieuwe Bethesda Softworks die vanaf vandaag zijn toegevoegd, en nu krijgt een kwart van die games in de volgende update prestatieverbeteringen op de volgende generatie Xbox-consoles. De prestatieverbeteringen liggen in de framesnelheid dankzij een toepasselijk genaamde nieuwe functie die Microsoft vorige maand onthulde, genaamd FPS Boost, die de framesnelheden voor oudere games met de nieuwe Xbox-consoles bijna kan verdubbelen zonder dat ontwikkelaars handmatig werk hoeven te doen.

Games die een prestatieverbetering zullen zien met sprongen van de framesnelheid tot 60 fps, zijn onder meer Arkane Studios Dishonored: Final Edition En de slachtoffer En Bethesda Game Studios ‘ The Elder Scrolls V: Skyrim Special EditionEn de Fallout 4, En de Fallout 76.

Aangekondigd tijdens Vrijdag live uitgezonden op YouTube Tussen Xbox Live Director of Programming, Larry Hryb (ook bekend als “Major Nelson”) en Chief Communications Officer Jeff Rubenstein, besprak Rubenstein de voordelen die de nieuwe Xbox Series X / S zou kunnen bieden voor oudere Bethesda-titels. Hoewel de games nu beschikbaar zijn, is de FPS Boost-modus nog niet ingeschakeld, maar Microsoft is van plan deze binnenkort als een optioneel alternatief toe te voegen.

“Een handvol van deze games zullen ook profiteren van FPS Boost op de Xbox Series X / S”, zei Microsoft gisteren in zijn aankondiging, hoewel het destijds niet specificeerde welke. Het zei ook dat 16 van de 20 Bethesda-games die naar Xbox Game Pass komen, beschikbaar zullen zijn via pc en xCloud, evenals Xbox-consoles. Een lijst met de beschikbare spelplatforms vind je hier.

READ  Xbox Game Pass 3 voegt nieuwe populaire games toe
Written By
More from Vanessa Hale

Sommige Xbox-gebruikers komen regelmatig bugs / fouten tegen met hun consoles

Dit lijkt steeds vaker voor te komen bij sommige Xbox-gebruikers, en wat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *