Teamfight Tactics: Reckoning, de nieuwe gameconsole, tussen goed en slecht

Teamfight-tactieken Binnenkort Een nieuwe batch eenheden, En Riot Games heeft eindelijk het onderwerp erachter onthuld. de nieuwste TFT De groep wordt gebeld account Het draait om een ​​strijd tussen goed en slecht, de studio Met een video op vrijdag

Hoewel Riot niet alle nieuwe eenheden heeft onthuld die erbij komen account Ze gaf fans een kleine preview van een paar units en beloningen. Een deel van de strijd tussen goed en slecht tussen League of Legends“De huiden van de koning van God, Darius en Garen. Deze twee karakters zullen beloningen geven als ze vechten tegen vijandelijke troepen, maar ze zullen het niet goed doen samen.”

Riot heeft ook een nieuw Draconic Origin-thema onthuld, dat eieren op je stoel legt terwijl je actieve Draconic-eenheden hebt. Na verschillende cycli komen deze eieren uit in nieuwe, willekeurige eenheden. Ten slotte hief Riot een TFTMeest unieke klinkende eenheid tot nu toe: Little Devil Teemo. Deze nieuwe Teemo-versie kost geen goud om in de winkel te kopen, maar wel gezondheid. Dit betekent dat een upgrade naar niveau 3 u in een zeer gevaarlijke positie kan brengen.

Plus, kondigde Riot aan TFT Labs op vrijdag, een nieuwe functie waarmee spelers nieuwe en experimentele spelmodi kunnen uitproberen die slechts gedurende een beperkte periode beschikbaar zullen zijn. De eerste spelmodus die beschikbaar is om te testen, heet Hyper Roll en zal veranderen TFTRegels om overeenkomsten sneller te maken.

beide TFT Labs en Teamfight-tactiek: de berekening Ze worden op 28 april vrijgelaten. In de weken voorafgaand aan Het account Riot zal meer informatie onthullen over de eenheden die spelers kunnen verwachten, en de hele ploeg zal naar Riot’s Public Beta Realm gaan om te testen.

READ  Gedurende acht games, inconsistentie een probleem voor Fire
More from Madison Garrett
Rachel Balkovich gaat de Game of the Future 2021 coachen
Rachel Balkovic drukte de telefoon tegen haar oor en nam de informatie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *