Sonic Creator geeft toe dat hij meer dan $1 miljoen illegaal heeft verhandeld

afbeelding: Sega / Kotaku / Robin Beck (Getty-afbeeldingen)

eerder op de dag, Sonic de egel Mede-maker Yuji Naka gaf toe dat hij handelde met voorkennis terwijl hij bij Square Enix werkte.

Lees verder: Mijn stem Co-creator beschuldigd van illegale handel in meer dan $ 1 miljoen in Laatste fantasie voorraad

Tijdens zijn eerste proces voor de Tokyo District Court deze week gaf Naka toe dat hij het Japan Trial had geschonden Financiële instrumenten en deviezenrecht Volgens NHK.

“Het lijdt geen twijfel dat ik de feiten over de game kende voordat deze werd aangekondigd en ik kocht de aandelen”, zei Yuji volgens Japanse media. TBS (vertaald door verleng de tijd).

Lees verder: Square Enix vermoordt het Final Fantasy7 Battle royale zelfs een jaar geleden

In het afgelopen jaar is Naka twee keer gearresteerd Over beschuldigingen van insider-training met betrekking tot Draken avontuur Voordat ontwikkelaar Aiming naar de beurs gaat Vindingrijkheid van Dragon Questen voor Het kopen van $ 1 miljoen aandelen in ATeam Entertainment Voordat de studio de Battle Royale-game van Square Enix openbaar maakte, Final Fantasy VII: De eerste soldaat. Naka zou samen met Taisuke Sasaki zijn gearresteerd, een voormalig medewerker van Square Enix die aan verschillende films werkte Laatste fantasie En Koninkrijk harten volgens de projecten Eurogamer.

Naka zou naar verluidt 10.000 aandelen (2,8 miljoen yen / ongeveer $ 20.000) hebben gekocht in slimheidGerichte aandelen van de ontwikkelaar volgens av club. Naka zou volgens het bedrijf ook 144,7 miljoen yen ($ 1.051.000) hebben betaald voor 120.000 ATeam-aandelen. Asahi.

De nieuwste Naka-game van Square Enix is ​​controversieel Balans Wonderwereld. Naka later Square Enix dus voor het verlaten van de studio zes maanden voor de release van de game. Of beide partijen tot een oplossing zijn gekomen, is niet bekendgemaakt.

Kotaku Square Enix en Sega hebben contact opgenomen voor commentaar.

READ  Microsoft heeft de Patch Tuesday-bug verholpen die ervoor zorgde dat de VPN in Windows 10 en 11 kapot ging
Written By
More from Lesley Curry
Apple zou een waarschuwingsbericht sturen naar de Chinese leaker
Ondanks de inspanningen van Apple om te voorkomen dat iemand weet waar...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *