Miyamoto: Nintendo werkt “altijd” aan Mario, maar is nog niet klaar om de volgende game te onthullen

Afbeelding: Nintendo

Nintendo heeft zojuist zijn Mario-themapark, Super Nintendo World, geopend in Hollywood, en binnenkort krijgt Super Mario zijn eigen animatie op het grote scherm – dus wanneer kunnen we de volgende grote videogame-inzending verwachten?

In een recent interview met IGN zei Mario-maker Shigeru Miyamoto dat hoewel Nintendo op dit moment niets te delen heeft, dit niet betekent dat ze nergens aan werken. Nintendo heeft zelfs altijd aan Mario gewerkt en volgens de legende uit de branche is het nog niet klaar om het gordijn terug te trekken:

Miyamoto: “We werken altijd aan Mario, dus als we op een moment komen waarop we informatie kunnen delen, zullen we dat zeker doen.”

De nieuwste Mario-kaskraker was Super Mario 3D World + Bowser’s Fury in 2021. De eerste game in dit twee-in-één-aanbod was een heruitgave van de Wii U-titel uit 2013 en het tweede deel was een geheel nieuwe bonuservaring met Mario in de hoofdrol. en Bowser Jr. Het is een kort maar leuk avontuur.

De recente verjaardag in 2020-21 zag ook de komst van de Super Mario 3D All-Stars Collection – een “beperkte tijd” aanbieding met drie klassieke Mario-spellen uit het 3D-tijdperk. Daarvoor was de laatste grote titel Super Mario Odyssey in 2017 (bijna zes jaar geleden).

Written By
More from Lesley Curry
Eerste indrukken van de 16-inch MacBook Pro: tot nu toe best gaaf (meestal)
Vrijdag kwam er een glimmende nieuwe Mac binnen, dus na twee dagen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *