Sonic Origins Co-Dev is erg ongelukkig met de staat van het spel

Sonic Origins toont Blue Blur, Sonic the Hedgehog, heel snel rennend in een aantal groene velden met zijn armen achter hem zoals Naruto Uzumaki.

Softwareontwikkelaar Simon “Stealth” Tomley van HeadCanon – de studio erachter sonische manie—Kwam op een geremasterde behuizing Sonic Origins bundel , waar het team ook aan heeft gewerkt. In een reeks tweets zei hij dat Headcannon een “grote tijdsnood” moest invoeren en verhinderd werd om “grote reparaties” door te voeren voorafgaand aan de release op 23 juni. Uiteindelijk, beweerde hij, is het team van Headcannon “erg ongelukkig” Sonic Origins Direct.

Sonic Origins Het heeft een aantal solide scores van recensenten in metacriticus En de OpenKritiek, maar heeft momenteel een “Gemengde” beoordeling op Steam. Als je de gamerecensies op het digitale distributieplatform van Valve bekijkt, zie je een verscheidenheid aan mensen het lezen voor absolute vuiligheid. Sommigen riepen Gebrek aan een geldige maatstaf voor ‘belangrijkste’ misleiding Omdat ‘Alle vier de games er wazig uitzien’ Audio CD 2011.” Anderen zeiden: Toetsenbordbediening is ongelooflijk slecht En de Het “werkt verschrikkelijk”. Natuurlijk was de ervaring van iedereen anders, met Er zijn maar weinig mensen aan het twitteren dat ze Geen problemen gehad Helemaal niet tijdens gamesessies.

Toch lijkt het niet uit wat de problemen zijn Sonic Origins Het was alomtegenwoordig en frustrerend genoeg dat Thomley een reeks van meerdere tweets kon posten waarin hij zijn grieven uitte terwijl het spel zich ontvouwde. Uitputting hoor je.

“Dit is frustrerend”, zegt Tomley. “Ik ga niet liegen en zeggen dat er geen problemen waren met wat we Sega gaven, maar wat is er?” middelen Ook niet wat we geleverd hebben. Integratie introduceerde een aantal wilde bugs waarvan de conventionele logica zou denken dat ze onze verantwoordelijkheid zijn – waarvan er vele niet zijn. “

Lees verder: Yuji Naka bevestigt: de muziek van Michael Jackson is gecomponeerd door Sonic 3

Thomley bracht de rest van de draad door met het koken van Sega, voornamelijk vanwege zijn wanbeheer sonische oorsprongontwikkeling. Hij zei dat Headcannon “buitenstaanders waren die een apart project creëerden” voordat de studio druk begon te werken aan het geremasterde pakket. tomley Hij wist het Dit betekent een “big time crunch” voor het team terwijl ze werken [themselves] On the ground’ om het spel op tijd te starten. Headcannon De koers blijftwat leidde tot “sommige fouten, sommige genegeerd, [and] Enkele dringende klussen”, evenals enkele problemen die het team opmerkte maar “tegen het einde niet mochten worden gecorrigeerd”.

“We vroegen om grote reparaties die bijna waren ingediend, maar werden niet toegestaan ​​vanwege de regels voor indiening en goedkeuring”, tweette Tumley. We vroegen vroeg en vaak naar vertragingen, maar kregen te horen dat ze niet mogelijk waren. We hebben aangeboden terug te komen voor fixes en updates na de release – we weten nog niet of dit gebeurt of niet.”

Tomley merkte dat HeadCannon wil de problemen oplossen samen Sonic Origins En de Sonic 3. Hij zei zelfs dat de studio Sega “veel feedback heeft gegeven tijdens en na de ontwikkeling”, maar het lijkt erop dat de uitgever hen niet veel speelruimte heeft gegeven. tomley Ik verontschuldig Over hoe zijn “onprofessionele” tweets eruit zouden kunnen zien, zeggende dat: weigeren te zwijgen Nu omdat er ‘zeer nauwkeurig is gekeken naar dingen waar je geen relatie mee hebt’ [Headcannon]. Hoewel hij trots is op het werk dat hij en zijn team hebben verzet, kan hij niet ontkennen dat iedereen in de studio “extreem ongelukkig” is met de staat van de twee games.

Kotaku Ik heb contact opgenomen met Simon Thomley en Sega voor commentaar.

READ  Minister van Binnenlandse Zaken Madhya Pradesh Narottam Mishra zegt dat de wet zijn gang is gegaan
Written By
More from Aubrey Mason
World of Warcraft-spelers kunnen eindelijk een bril krijgen, zeggen datamijners
World of Warcraft’s Volgende bord, ketens overheersing, Vol spannende kennis en gevaarlijke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *