Sonic Superstars zal blijkbaar op een soepele 60 fps draaien op Switch

Sonic Superstars zal blijkbaar op een soepele 60 fps draaien op Switch
Afbeelding: Sega

Framesnelheden zijn niet noodzakelijk alles in een game, maar ze kunnen erg belangrijk zijn als de gameplay afhankelijk is van snelle reacties van de speler.

Met dit in gedachten bevestigde Naoto Oshima, ontwikkelingsproducent en karakterontwerper van Sonic Superstars, onlangs dat de game op 60 frames per seconde zal draaien, “zelfs op de Nintendo Switch.” Dit is wat hij zei, volgens de vertaling van Noisy Pixel:

Oshima: Dankzij iedereen die Sonic heeft gesteund, kan ik opnieuw deelnemen aan de ontwikkeling. [Sonic Superstars] Het zal op allerlei platforms worden uitgebracht, dus probeer het alsjeblieft, je kunt soepel spelen met 60 FPS, zelfs op de Nintendo Switch. “Ik hoop dat oude fans nostalgisch zullen zijn naar de personages, en dat nieuwkomers de snelheid van Sonic kunnen ervaren.”

Als je bedenkt hoe snel de Sonic-serie kan worden, is dat geweldig om te horen. Het doet ons afvragen wat de multiplayer in de game is. Met vier lokale spelers en maximaal acht spelers online, zal het interessant zijn om te zien hoe deze game zich houdt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *