Sonic the Hedgehog Speed ​​Cafe in SDCC-interview en foto’s

Sonic the Hedgehog Speed ​​Cafe in SDCC-interview en foto’s

io9 is binnen San Diego Comic-Con 2023 En we hebben een pre-conferentiecentrum opgezet Omleiding naar Sonic the Hedgehog SpeedcaféA Activeer fastfood Geïnspireerd door SEGA’s Sonic de egel Universe-videogame.

Geheime Saus Maatschappij cOprichter Kevin Siew Hij was in het pop-upvenster Hoe is de samenwerking met SEGA tot stand gekomen? en ja-IHet begon allemaal met de beroemde chili-hond van Sonic. “Dit begon met een lange relatie met het SEGA-team en we kwamen echt op het idee om deze schattige chili-honden binnen te halen –Sonic chili honden naar het echte leven,Seo-aandeel. “En dus waren er veel ontwerpgesprekken, dromerige gesprekken, en dat leidde uiteindelijk tot het team dat samenwerkte met onze groep, Secret Sauce Society, Om prachtige worsten te verzamelen.

Sonic de egel Het Speedcafé bruiste toen we de locatie in het hart van de Gaslamp bezochten—Hij zij Hij had er ongeveer vierwachttijd een uur van wat we kunnen zien, Als een lijn vol liefhebbers van videogames Rij het blok af. De menu-organisatie bevat een verscheidenheid aan op games geïnspireerde aanbiedingen met smaakwendingen, Zoals de eerder genoemde “Sonic’s Classic Chili Dog,”‘ Het bevat ook een krokant gebakken broodje kip genaamd de “Knuckles Sandwich”, omdat het een vleugje kruiden heeft dat je gezicht zal raken (ik heb het geprobeerd!).

Seo legde het lachend uit TDit is de reden voor Knuckles Pittig broodje Omdat het een bestand bevat stoot. Plus, er is “The Evil Genius” en “The Perfect Eggdog” eiersalade sandwich,“Dat zag er nogal dubieus uit, maar zat eigenlijk vol met umami. Van de curatie was het duidelijk geïnspireerd door de kenmerken van de personages, zei Seo, “Ja en Perfecte Eggdog’-wWat er interessant aan is, is dat het ingrediënt is overgenomen uit het nieuwe kookboek dat net is gelanceerd. Dus daar hebben we ook mee gerommeld, Waar we dezelfde hotdogs hebben gemaakt waar je naar binnen kunt [the Sonic the Hedgehog] kookboek.Bijgerechten zijn onder meer “Golden Ring” uienringen, kleurrijke bevroren slushies geïnspireerd op Sonic en Knuckles, en en staarten.

READ  Hilarisch grappige "hete microfoon"-bug stelt teamleden in staat gênante gesprekken te afluisteren

Het ontwerp en de sfeer voelden zich meteen thuis bij de originele SEGA Genesis-esthetiek. was als , h zeivan de naam Hier zijn veel racelijnen die passen bij Sonic, dus je zult veel van dit thema zien. Onze merch is daar ook op geïnspireerd. Kijk naar enkele van de ontwerpen die we hebben, ze lijken een beetje op deze, zoals de racerlogo’s – dus we hebben allemaal dat gevoel samengebracht. En ook voor ons, we houden van cultuur en dat weten we Mijn stem Het is tenslotte een Japans merk. Dus we hebben dat ook voor veel van de t-shirts en jassen die we hebben met de originele logo’s uit Japan behouden.

Klik door om een ​​kijkje te nemen Sonic de egel Speed ​​Café Nu open tot en met 20 augustus; Tijdens Comic-Con (19-23 juli) rende hij urenlang Van 11.00 uur tot middernacht.

plaats: 910 J St Ruimte 2, San Diego

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *