SonicFox verscheen tot een Mortal Kombat-evenement met typische SonicFox-outfits

Nou, SonicFox draagt ​​tenminste een masker.

Nou, SonicFox draagt ​​tenminste een masker.
Een screenshot​ WePlay Esports / Kotaku

Gisteren WePlay Esports Ultimate Fighting League Hij begon te leven Mortal Kombat 11 Een toernooi met een groot aantal internationale spelers, waaronder Dominique “SonicFox” McLean. De openingsceremonie was als elk typisch sportevenement, compleet met dj’s en deelnemers (officiële duur, Ed Boone zegt dat hij gezocht is) Ga officieel op het podium staan ​​voordat het bochtenwerk begint (opnieuw vereist).

Behalve SonicFox, die officieel niets doet.

Hey Sonicfox jij Uitzonderlijk Mens gebruiker, Je bent. Onder de transgendervlag staan ​​terwijl het anker je beschrijft als een “transgenderverdediger” in volle vacht in een vechtgame-toernooi is … zo belachelijk. Het is een gelijktijdige verklaring van transgenderrechten, terwijl het ook een expliciete verklaring is voor homoseksuele zwarte mensen om de haters gewoon te negeren. Ik hou daarom van SonicFox, hun onwil om stilletjes te bestaan ​​binnen de grenzen van wat de samenleving passend acht. Het is dubbel inspirerend om dit te doen in het notoir giftige mannelijkheidsgat waar de vechtgame-gemeenschap (en esports in het algemeen) soms in kan zitten.

Het is vermeldenswaard dat de organisator van het toernooi, WePlay Esports, ook rekwisieten verdient om SonicFox hetzelfde te laten zijn.

Hoewel als ze dat niet hadden gedaan, SonicFox een uitgesproken pleitbezorger is voor LGBTQIA, zou hij het ons zeker hebben verteld. Oh, en aan welk toernooi doen ze? ze Momenteel ongeslagen​ SonicFox is 200% luidruchtig en trots op de Queer Black-franchise en we hebben geen andere keuze dan Stan.

READ  Allu Arjun kondigt zijn nieuwe project met Koratala Siva aan op de sterfdag van zijn grootvader
Written By
More from Aubrey Mason

Soms vergeten jonge leiders hun eed

Jitendra Singh (links) zei dat het congres Sachin Pilot (rechts) op 35-jarige...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *