Sony besprak prijzen voor games van meer dan $ 70

Een nieuw bericht van Bloomberg onthulde dat Sony debatteerde over hogere prijzen voor games voordat hij genoegen nam met $ 70. In de Benelux zal dit zelfs oplopen tot 80 euro.

We weten nu dat veel van Sony’s first-party games $ 80 gaan kosten. Dat is de prijs van toekomstige titels als Demon’s Souls. Volgens Bloomberg werd zelfs gesproken over een grotere sprong. Het bericht vermeldt verder geen bedrag. Meerdere bedrijven zijn het niet eens met deze prijssprong van een tientje, en geven liever aan dat de prijzen per spel verschillen.

Toch is het belangrijk om te vermelden dat niet elke game voor 80 euro uitkomt. Miles Morales komt bijvoorbeeld voor 60 euro, met een duurdere versie die 80 euro kost. Sackboy: A Big Adventure, aan de andere kant, kost 70 euro bij release. Buiten de first-party line-up kosten games vaak ook 80 euro, als we kijken naar bijvoorbeeld Black Ops Cold War, NBA 2K21 of console-exclusieve game Godfall.

De sprong is de eerste sinds die van de Xbox 360-PlayStation 3 generatie, toen de prijs ging van 50 euro naar 60 euro. Deze sprong had betrekking op de hele huidige generatie.

Terwijl je geduldig wacht om je zuurverdiende geld uit te geven, bekijk je alle PlayStation 5-dekking van IGN. Het bevat alle recensies, inclusief Marvel’s Spider-Man: Miles Morales en Bugsnax.

READ  Brooklyn BP Eric Adams wil dat NYPD bewijst dat er geen 'vertraging' is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *