Sony heeft de aankoop en verhuur van films en tv in de PlayStation Store stopgezet

Sony heeft aangekondigd te stoppen met het kopen en huren van films en tv in de PlayStation Store. PlayStation-blog, Zal de winkel vanaf 31 augustus 2021 geen film- en tv-aankopen en -verhuur meer aanbieden via de PlayStation Store. Volgens Sony werd de beslissing genomen na het opmerken van een “fenomenale groei” van PlayStation-fans die gebruik maakten van “op abonnementen gebaseerde en op advertenties gebaseerde entertainment-streamingdiensten ā€¯zoals Netflix en YouTube, Disney + en meer.

Gebruikers hebben nog steeds toegang tot inhoud die ze hebben gekocht na de deadline van 31 augustus, met “play-on-demand” -films en tv-programma’s die beschikbaar zijn via PS4 en PS5, evenals mobiele apparaten.Sony sloot het bericht af met de opmerking dat het bedrijf ernaar streeft “de entertainmentervaring op PlayStation verder te verbeteren”. Mogelijk zien we in de toekomst iets om dit systeem te vervangen, maar voorlopig stopt Sony de service omdat het de trend naar het streamen van inhoud volgt.

In ander Sony-nieuws: hier is alles wat u moet weten over de afwijking van de PS5 DualSense-controller, aangezien er een class action-rechtszaak wordt aangespannen met betrekking tot het probleem. Een recent Bloomberg-rapport beweerde dat interne opslagupgrades naar de PlayStation 5 komen via een firmwarepatch die later dit jaar zal verschijnen.

Sony had onlangs State of Play, waar het een aantal games onthulde, waaronder Final Fantasy VII Remake Intergrade en Sloclap’s Sufi.

Jordan Oloman is een freelance schrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason

US Open: Andy Murray neemt ‘risico’ om deel te nemen

Een emotionele Murray bevestigde bijna zijn pensionering.Scott Barbour / Getty Images Voormalig...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *