Android-beveiligingsupdate maart 2021 is nu beschikbaar voor Google Pixels

Er is een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat er ook een nieuwe beveiligingsupdate wordt uitgerold. De March Patch is per direct beschikbaar om te downloaden op verschillende Google Pixels. De update zal de komende tijd ook worden aangeboden aan smartphones van andere fabrikanten.

Lees verder na de aankondiging.

Beveiligingsupdate voor Android, maart 2021

De update is nu beschikbaar op recente Google Pixel-apparaten. Dus als u een Pixel 3 of hoger model heeft, kunt u de beveiligingspatch downloaden. Hieronder vind je alle geschikte Pixel-smartphones waarvoor de update nu wordt uitgerold.

Als de update ook naar je Pixel-telefoon kan worden gedownload, ontvang je automatisch een melding. Nog geen melding ontvangen? Controleer vervolgens handmatig of het echt klaar is voor uw apparaat. Ga hiervoor naar Google Pixel-instellingen, ga naar “Systeem”, kies “Geavanceerd” en klik op “Systeemupdate”. Het apparaat maakt vervolgens contact met de servers van Google en de beveiligingsupdate kan onmiddellijk worden gedownload en geïnstalleerd.

Even geduld als de correctie nog niet is gevonden. De software-update is mogelijk nog niet klaar voor uw apparaat. Dat komt omdat de technische gigant geleidelijk updates uitrolt. Het nieuwe programma lost enkele beveiligingsproblemen op, waarvan er één kritiek is. Scherm- en batterijproblemen zijn ook opgelost voor sommige pixels. Ook de fabrikant Samsung doet het vroeg, want de patch wordt al uitgerold voor de Galaxy S10 Plus.

Geen Pixel, wanneer ontvang ik de update?

Geen Google Pixel op zak, maar een toestel van een andere fabrikant? Wanneer de update van maart precies wordt uitgebracht, hangt af van het updatebeleid van dat merk. Samsung, OnePlus en Nokia staan ​​bijvoorbeeld bekend om hun snelle updates.

READ  Wil je Windows 11 downloaden? Hier is de volledige lijst van alle Windows 11-compatibele CPU's

Er zijn ook veel fabrikanten die het wat rustiger aan doen of bijvoorbeeld verschillende patches verzamelen en elk kwartaal een update uitbrengen. Als je meer wilt weten over het uitrollen van updates, bekijk dan ons artikel waarin we het updatebeleid voor verschillende fabrikanten hebben geëvalueerd.

We publiceren ook elke vrijdag een update-overzicht met alle updates die we hebben verzameld. Als u ook een update op uw apparaat ontvangt, laat het ons dan weten. Stuur me bijvoorbeeld een e-mail naar [email protected] Of neem contact met ons op via De sociale netwerksite Facebook Van Instagram​ Wil je hierover op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en download natuurlijk een Gratis Android Planet-app

Lees meer van Google Nieuws:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *