Sony heeft nog niet besloten om de PlayStation Plus Collection verder uit te breiden


Met de release van de PlayStation 5 heeft Sony PlayStation Plus verder uitgebreid met een extra segment onder de naam ‘PlayStation Plus Collection’. Alle abonnees kunnen via dat deel 20 games downloaden en spelen die als toppers voor de PlayStation 4 worden gezien. Een geweldig initiatief voor iedereen die net instapt of bepaalde games heeft gemist, het dient ook als een klein antwoord op Microsoft’s Game Pass.

Maar hoe ziet de toekomst eruit voor PlayStation Plus Collection? Sony is hier nog niet helemaal zeker van, aangezien ze eerst de ontvangst bij de consument afwachten. Vertelde Jim Ryan GQ Magazine dat Sony ook wil zien hoeveel de games worden gespeeld en op basis van die informatie verdere beslissingen zullen nemen. De vraag is dus of de collectie wordt uitgebreid, titels veranderen of wat er anders gaat gebeuren.

Niets is zeker, maar niets is uitgesloten. Heeft u deze extra al gebruikt?

‘Nou, we gaan afwachten hoe de wereld de Plus-collectie ontvangt. Weet je, welke games worden er gespeeld, hoeveel ze worden gespeeld voordat we daar beslissingen over nemen. We denken dat het in potentie een geweldige tool voor gebruikersacquisitie gaat worden. Als je nog nooit een PS4 hebt gehad en je ervoor kiest om een ​​PS5 te kopen, krijg je in feite een PS4, toch? “

READ  De Microsoft OneDrive-app krijgt een nieuw startscherm en meer
More from Madison Garrett

Het Utrechts Stadsdichtersgilde maakt een gedicht voor alle betrokken winkeliers

Het Utrechtse Stadsdichtersgilde heeft een gedicht geschreven voor alle winkeliers die vanwege...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *