Heroes War: Counterattack is nu beschikbaar voor mobiel

Heroes War: Counterattack is nu beschikbaar voor mobiel

Com2Us, de ontwikkelaars erachter Summoners War: Sky Areneen en Skylanders Ring of Heroes, hebben de release van hun nieuwe spel aangekondigd Heroes War: Counterattack. Heroes War: Counterattack speelt zich af in een tijd waarin de wereld in chaos wordt geworpen. De mensheid staat op het punt van instorten, en met iets meer dan een derde van de bevolking is gestorven of in monsters veranderd; zijden zijn getekend om te overleven.

De speler zal kunnen kiezen tussen twee afzonderlijke facties, de Unie en de Harz. De Unie bestaat uit onaangetaste mensen die alles gebruiken wat ze tot hun beschikking hebben om te overleven in deze apocalyptische wereld. De Harz is een factie die bestaat uit menselijke mutanten die door de uitbraak zijn getroffen. Individuen van de Harz-factie oefenen superkrachten uit door hun mutaties, zowel grote als kleine, zonder te weten hoe ze die ooit echt hebben bereikt.

In Heroes War: Counterattack de twee facties strijden om dominantie in deze chaotische wereld, maar onder de wolk van oorlog ligt een gevaarlijk mysterie. Helden zullen opstaan ​​in deze tijd van crisis om de oproep te beantwoorden en vrede te brengen te midden van deze nooit eindigende oorlogswolk.

Zodra het Speler heeft besloten welke factie ze zullen kiezen; spelers zullen in staat zijn om de diepgaande verhaalhoofdstukken te ervaren die bij elke factie horen. De speler kan ook in PvP springen om zijn vaardigheden te testen in gevechten tegen zijn medespelers. De speler kan ervaring, beloningen en nog veel meer opdoen door in kerkers te springen en uitdagingen te voltooien die plaatsvinden in het Battle Center.

Met zo’n spannend verhaal en betoverende beelden zullen spelers geen moeite hebben om liefde voor het spel te krijgen. Heroes War: Counterattack is momenteel beschikbaar op beide IOS’s App Winkel en Android’s Google Play gratis.

READ  Marokko ontkent besluit om mobiele games te verbieden Free Fire, PUBG
Written By
More from Eda Greene

PUBG Mobile India om uw oude opgeslagen games en aankopen te behouden

PUBG Mobile komt terug in een ietwat opgefriste avatar naar India en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *