Sony presenteert Xperia 5 II met 5G en optimalisatie voor games | NU

Sony kondigde donderdag de Xperia 5 II aan, de opvolger van de compacte Xperia 5 die vorig jaar op de markt kwam. De smartphone is geoptimaliseerd voor games en is ook te gebruiken op 5G-netwerken.

De Xperia 5 II krijgt van Qualcomm een ​​Snapdragon 865-chip met 5G-functionaliteit. De smartphone heeft een 6,1 inch HDR OLED-scherm.

De aanraakgevoeligheid is verhoogd waardoor het scherm in games vier keer sneller reageert dan de Xperia 5, in combinatie met een verversingssnelheid van 120 frames per seconde. De smartphone kan ook worden aangesloten op een PlayStation 4-controller om te gamen, net als zijn voorganger.

De camera heeft drie lenzen met een brandpuntsafstand van respectievelijk 16, 24 en 70 millimeter. Het maakt gebruik van speciale realtime oog-autofocus-technologie die gemakkelijk scherpstelt op de ogen via kunstmatige intelligentie.

Ook is het mogelijk om films op te nemen met 120 frames per seconde met een resolutie van 4K en HDR. Met de nieuwe focusfuncties kan de camera tot twintig frames per seconde vastleggen met autofocus.

De Xperia 5 II is vanaf oktober verkrijgbaar. Het toestel kost 899 euro en is verkrijgbaar in zwart en blauw.

READ  De rol van CBD bij gewichtsverlies en gewichtstoename een handig overzicht
Written By
More from Aubrey Mason

MTA brengt de voordeur terug na 5 maanden gratis bussen

Er zullen geen gratis ritten meer zijn in de Big Apple. De...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *