Sony PS5’s antwoord op Xbox Game Pass is nog in aantocht

Sony laat nog steeds doorschemeren dat er een concurrent van Microsoft’s Xbox Game Pass op komst is voor PlayStation-gamers.

In een interview met Gamesindustry.bizPlayStation-president Jim Ryan zegt dat hij wil dat honderden miljoenen mensen toegang hebben tot de beste PS5-games.

Op dit moment, zegt Ryan, hebben ongeveer 10 tot 20 miljoen mensen toegang tot de AAA-games die momenteel beschikbaar zijn voor de nieuwe generatie console. Dit frustreert Ryan, die zegt dat hij wil dat games meer op films en muziek lijken, die beschikbaar zijn ongeacht op welk apparaat gebruikers ze willen spelen.

“Ik hoop dat het een PlayStation 5 is en ik geloof echt dat PlayStation 5 de grootste, beste en populairste PlayStation van Sony tot nu toe zal zijn”, zei Ryan in het interview.

“Ik zou ook graag een wereld zien waar tientallen miljoenen mensen kunnen genieten van de games die we bij PlayStation maken. Misschien honderden miljoenen mensen. Succes nu met het huidige consolemodel, de PlayStation-hit is echt cool, je hebt het over tien of 20 miljoen mensen die het spel kunnen spelen.

“We praten over games die tegen muziek opstapelen, we praten over games die tegen films opstapelen. Muziek en films, ze kunnen worden bekeken door een bijna onbeperkt publiek. En ik denk dat sommige van de kunstwerken die onze studio’s maken tot de beste entertainment ooit behoren waar ook ter wereld. …en om het publiek te frustreren met de geweldige kunst, en het geweldige entertainment dat onze studio’s… om het publiek daarvoor op 20 of 30 miljoen te zetten, het frustreert me. Ik zou graag willen zien een wereld waar honderden miljoenen mensen van deze games kunnen genieten.”

READ  Ori and the Will of Wisps / and the Blind Forest [iam8bit]

Microsoft zet momenteel de standaard met zijn uitstekende Game Pass Ultimate-aanbod, dat een indrukwekkende bibliotheek van games van eerste en derde partij combineert, de mogelijkheid om op meerdere platforms te spelen en cloudstreaming.

Sony’s PlayStation Now-aanbod is op dit moment niet helemaal up-to-date, maar het bedrijf heeft een aantal serieuze hints gegeven dat er een concurrerende service komt. De laatste opmerkingen van Ryan ondersteunen dit. Kom op Sonny, laat ons je hand al zien.

Written By
More from Vanessa Hale
De LG CX OLED is nu zonder twijfel de beste gaming-tv voor Xbox Series X.
De LG CX OLED en zijn naaste broer, de LG GX, zullen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *