Een andere bron zegt dat de Galaxy S22 Ultra een slot voor de S Pen zal hebben, de rare camerabobbel is voorbij

Samsung Je hebt misschien genoegen genomen met de P-vormige camerabobbel van de Galaxy S22 Ultra en vermeende foto’s en video’s suggereren een nep-eenheid.
Het lijkt erop dat het Zuid-Koreaanse bedrijf eerder dacht twee ontwerpen, waaronder een strook met twee stroken van ongelijke lengte. Geen van de ontwerpen was bijzonder opvallend, en Hoes Samsung beweert het P-vormige camera-eiland af te hebben.

Het apparaat heeft een vierkant ontwerp dat is geïnspireerd op de Note 20, wat een ander teken is dat Samsung waarschijnlijk zal proberen de telefoon te positioneren als een soort opvolger, zelfs als de telefoon Onderschrijf de handelsmerknota niet.

De Dummy Galaxy S22 Ultra heeft geen S Pen-slot

De dummy-eenheid heeft geen speciale sleuf voor de S Pen, wat volgens rapporten de Galaxy S22 Ultra zal krijgen. Dit zou geen probleem moeten zijn voor Note-fans, zeg maar Hoes De haven zegt dat de officiële eenheid een silo zal hebben.

Na blijkbaar de Note-serie te hebben stopgezet, heeft Samsung stylusondersteuning geboden voor twee van zijn andere vlaggenschipapparaten, waaronder de S21 Ultra, maar ze hebben geen digitaal styluscompartiment en het bedrijf verkoopt in plaats daarvan gespecialiseerde hoesjes voor deze apparaten.
Verderop, ook niet getoond op de foto’s, zijn de luidsprekergrille en USB Type C-poort.

Wat betreft de specificaties van de Galaxy S22 Ultra horen we dat deze zal komen met een 6,8-inch scherm met ultradunne randen en een kleiner gaatje. De camerabobbel heeft vier sensoren (108 MP hoofd + 12 MP breed + 12 MP 3x + 12 MP 10x periscoop), een laser-autofocussysteem en een LED-flitser.

READ  Capcom wil zich concentreren op pc als het belangrijkste platform en dit kan in de toekomst grote gevolgen hebben voor de vechtspellen van het bedrijf

Written By
More from Lesley Curry

De werkelijke kosten van het terugwinnen van geld door Cyberpunk 2077 bedragen $ 51 miljoen, niet $ 2,2 miljoen

Het aantal spelers dat een Cyberpunk 2077-terugbetaling heeft aangevraagd, is klein, maar...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *