Sony waarschuwt Cyberpunk 2077 opnieuw op PSN, maar het is nog steeds niet beschikbaar

Cyberpunk 2077 is terug in de PlayStation Store en het duurde slechts zes maanden.

foto: Rode Project-cd

Cyberpunk 2077 film Het is eindelijk terug in de PlayStation Store om te kopen Na 187 dagen in ballingschap. Gedurende die tijd heeft CD Projekt Red’s open-world sci-fi RPG nogal wat patches en hotfixes ontvangen, maar het lijkt erop dat ze niet genoeg zijn om de game volledig op PS4 te repareren. Tot nu toe raadt Sony gamers nog steeds aan om weg te blijven van de oude consoleversie van de game.

“Het werk aan de PS4-versie gaat door, met fixes en updates die het hele jaar door worden uitgebracht” Officieel PlayStation Twitter-account Vandaag schreef. Voor de beste PlayStation-ervaring wordt aanbevolen om op PS4 Pro of PS5 te spelen. De nieuwe game-lijst in de PlayStation Store deelt een nog ernstiger waarschuwing. Belangrijke opmerking: gebruikers ondervinden nog steeds prestatieproblemen met deze game. “Aankoop voor gebruik op PS4-systemen wordt niet aanbevolen.” oke dan.

Sony waarschuwt gamers nog steeds tegen het kopen van Cyberpunk 2077 op PS4.

schermafbeelding: Kotaku / Sony / CD Project Rood

Cyberpunk 2077 film Oorspronkelijk uit de PlayStation Store gehaald Slechts een week na de release Na golven van klachten Over slechte graphicsEn de Slechte prestaties, frequente fouten op de PS4- en Xbox One-versies van de game. Sony’s beslissing om de game te annuleren kwam een ​​paar dagen later CDPR is begonnen met het aanbieden van volledige terugbetalingen Voor ontevreden spelers. Sony staat geen restitutie toe voor games die mensen al zijn gaan spelen Tenzij de inhoud als “defect” wordt beschouwd, Wat leidde tot enige speculatie dat het bedrijf was verwijderd Cyberpunk 2077 film Van de winkel om de logica van de terugbetalingsvoorwaarden te ondersteunen. Ondanks vergelijkbare prestatieproblemen bleef de game beschikbaar voor aankoop in de digitale winkel van Xbox One.

Vanaf dat moment, Cyberpunk 2077 film Drie grote updates en zes hotfixes. De laatste, Patch 1.23, werd uitgebracht op 17 juni en Meestal opgeloste bugs met betrekking tot zoek- en stabiliteitsproblemen. Geen van deze grote updates lijkt het uiterlijk en de framesnelheid van de game op PS4 en Xbox One echter aanzienlijk te hebben verbeterd. afstand Cyberpunk 2077 filmDigital Foundry’s tweede grote update in april, Digital Foundry meldde dat de game merkbaar beter liep op PS4 Pro, maar nog steeds achterblijft op oudere consoles.

“Op de vanille PS4 en Xbox One hebben ze het consequent slecht gedaan met patch 1.1, en hoewel de nieuwe patch sommige scènes een beetje beter laat werken, maakt de functie van 2 fps tot 3 fps de kansen kleiner als je te ver van een doel 30 bent. beelden per seconde”, Thomas Morgan schreef voor het Eurogamer-programma. Het is niet duidelijk wat er is veranderd in de maanden sinds dat Sony besloot de game terug te brengen. Het bedrijf reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

Tijdens een gesprek met investeerders eind vorige maand, CDPR-belofte “Meerdere patches en updates” in de komende maanden, evenals een PS5- en Xbox Series X/S-release van de game voor het einde van het jaar. Op dit moment, hoewel er geen duidelijk tijdschema is Cyberpunk 2077 film Het zou volledig speelbaar zijn op PS4, als dat zo was.

READ  Abhishek Singhvi over het telefoontje van Sachin Pilot
More from Madison Garrett

Lyon vs Bayern München live stream: bekijk de Champions League-wedstrijd vanaf elke locatie

Kan iemand dit seizoen FC Hollywood stoppen? Na de verpletterende 8-2 overwinning...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *