Rabisco+ review voor PS4/PS5, Xbox One/Series X en Switch X

een programma: PS5
ook op: Schakelaar, PS4, Xbox Series X, Xbox One, pc
uitgever: Ratalika-spellen
Ontwikkelaar: groene dinosaurusspellen
Gemiddelde: Digitaal
Spelers: 1
Verbonden: Nee
ESRB: e

Rabisco+ is de derde game die ik heb gespeeld van Green Dinosaur Games, en ik moet zeggen: ik ben er een beetje verliefd op. In het begin speelde ik Duck Souls, en ik vond hem erg leuk. Toen speelde ik Pinkman, en daar was ik ook dol op. Rabisco+ maakt er drie op rij van.

Houd er rekening mee dat het ook de ongelukkige trend voortzet dat hun games zeer binnenkort platina-awards krijgen. Dat is normaal met veel Ratalaika-versies, dat weet ik, maar aangezien je hier alleen platina kunt krijgen door niveau 40 te halen — van de 100 — dat betekent dat je veel mist van wat de game te bieden heeft .

En vergis je niet, Rabisco+ is zeer de moeite waard om te spelen vanaf level 40. Het is een vrij eenvoudig ogende puzzelgame waarin je een kleine witte stip door een doolhof beweegt, sterren verzamelt en de maan ontgrendelt. De niveaus zijn voornamelijk verdeeld in blokken van 10, waarbij elk nieuw blok nieuwe mechanica en obstakels met zich meebrengt, of het nu gaat om vloerschakelaars, draaiende vuurwielen of waterkanonnen, het spel doet uitstekend werk door de moeilijkheidsgraad met elk blok te vergroten, zodat wat lijkt eenvoudig op het eerste gezicht wordt moeilijk Zeer op het tiende niveau.

Ook Rabisco+ presenteert zich met een heel mooi pakket. De niveaus zijn ontworpen om eruit te zien alsof ze met de hand zijn getekend op gelinieerde stukjes papier, en het geheel ziet eruit alsof het afkomstig is van de pagina’s van een zeer creatieve ontwerper.

READ  Chivalry II voor PS5 en Xbox Series X | S, PS4, Xbox One en pc met de Coxwell Map in nieuwe promo

Wat volgens mij is gebeurd. Rabisco+ is een eenvoudig spel met allerlei creativiteit en veel magie om op te starten, wat het de moeite waard maakt om te onderzoeken – platina of niet.

Ratalaika Games heeft ons een Rabisco + PS4 / PS5-code verstrekt voor beoordelingsdoeleinden.

rang: een-

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X Halo Infinite-console uitverkocht – pre-orders zijn hierna te vinden
Update: De pre-order van de Halo XSX was vandaag net zo snel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *