Sony’s ‘Spartacus’ is mogelijk PlayStation’s antwoord op Xbox Game Pass

Sony is van plan een abonnementsservice te creëren die lijkt op Xbox Game Pass, naar mij Bloomberg. Het bedrijf biedt al twee abonnementsdiensten aan, PlayStation Plus (die vereist is voor de meeste online multiplayer-games) en PlayStation Now (die een catalogus met games biedt om te downloaden of te streamen), en ze zullen in dit nieuwe aanbod worden opgenomen. Sony zal waarschijnlijk de PlayStation Plus-branding behouden, verslaggever Jason Schreyer Hij zei op Twitter, maar “uitgefaseerd” van PlayStation Now.

Deze nieuwe service, met de codenaam Spartacus, zal drie niveaus hebben. De ene kan bestaande PlayStation Plus-franchises aanbieden, een andere zal de “ultieme” PS4-catalogus en PS5-games bevatten, en de derde zal “uitgebreide demo’s, gamestreaming en een bibliotheek met klassieke PS1-, PS2-, PS3- en PSP-games” bevatten. Bloomberg rapporten, eraan toevoegend dat het “waarschijnlijk” beschikbaar zal zijn op PlayStation 4 naast PS5. Het bedrijf zal de dienst in het voorjaar lanceren.

Sony reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van de rand. Bloomberg Hij voegt eraan toe dat sommige details van de service, inclusief lidmaatschapsniveaus, mogelijk nog niet zijn afgerond. Het is niet duidelijk of het op Microsoft Azure zal draaien na de overeenkomst tussen Microsoft en Sony in 2019.

Deze nieuwe Spartacus-service lijkt Sony op één lijn te brengen met een Microsoft Game Pass Ultimate-abonnement, waarmee mensen online multiplayer kunnen spelen, toegang hebben tot een enorme bibliotheek met titels van Microsoft en andere bedrijven en games vanuit de cloud kunnen streamen. Een van de belangrijkste voordelen van Game Pass Ultimate is echter de eerste dag toegang tot first-party titels van Microsoft, maar dat is mogelijk niet beschikbaar bij Spartacus; “Verwacht niet dat Sony zijn grote nieuwe first-day-games zoals Game Pass zal opnemen”, zei Schreyer in een tweet.

READ  Waar u zich kunt aanmelden voor Preorderinformatie voor Xbox Series X

Written By
More from Vanessa Hale
Marvel’s Avengers PS5 en Xbox Series X / S zullen het nivelleren nog moeilijker maken
Geplaatst door Dom Bibiat, donderdag 4 maart 2021, 17:12 GMT Level je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *