Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer die Fafnir . onthult

Nieuws

Atlus heeft vandaag de dagelijkse trailer vrijgegeven voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Atlus heeft vandaag de dagelijkse trailer vrijgegeven voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Deze keer kijken we naar Fafnir, een andere klassieke demon van Megami Tensei die ook verscheen in de recente Shin Megami Tensei V.

Zoals de meeste dagelijkse trailers, krijgen we ook een dagelijkse horoscoop, waarin Boogschutter bovenaan de geluksorde staat en Ram onderaan.

Je kunt de video hieronder bekijken.

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, de tweede galerij, meer afbeeldingen, meer screenshots, nog een galerij, een gameplay-video, nog een, nog een, nog een, een vierde en nog veel meer gameplay En een andere trailer onthult het Engels vorm.

Je kunt ook eerdere dagelijkse trailers bekijken, waaronder een onthullende zaterdag, een die verwijst naar de terugkeer van Saturnos, een onthullende Milky Frost, een met Take-Minakata, een met Seiryu, een met zaterdag, een over Pizza en een over Bar Heidrun, een onthult Fortuna, de andere toont Succubus.

READ  Terugkijkend: Xbox's E3 2012 Show leverde veel gameplay en sport op

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt geëvolueerd met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en next-level storytelling van ATLUS.Soul Hackers 2 speelt zich af in de wereld van Shin Megami Tensei en volgt een geheel nieuw verhaal over twee klanten van Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, het vooraanstaande personeel omvat muziek van Monaka, personageontwerpen door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.

Written By
More from Vanessa Hale
Iron Harvest wordt eind 2021 gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4 en Xbox One
Realtime strategiespel ijzer oogsten Ontwikkelaar King Art Games heeft de release aangekondigd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *