Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc onthult Ishtar met een nieuwe trailer

Nieuws

Atlus heeft weer een dagelijkse trailer uitgebracht voor JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Atlus heeft weer een dagelijkse trailer uitgebracht voor JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Deze keer onthult de trailer Ishtar, een andere demon die voor altijd deel uitmaakte van de Shin Megami Tensei-franchise, en ook verscheen in Shin Megami Tensei V.

Zoals de meeste dagelijkse trailers, krijgen we ook de dagelijkse horoscoop, waarin Waterman bovenaan de fortuinranglijst staat en Ram onderaan.

Je kunt de video hieronder bekijken.

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, tweede galerij, meer afbeeldingen, meer screenshots, nog een galerij, nog een galerij, gameplay-video, nog een, nog een, laatste, laatste, vierde en nieuwer boven veel gameplay, en nog een trailer die de Engelse cast onthult.

Je kunt ook eerdere dagelijkse trailers bekijken, waaronder een met COMP Smith, een met zaterdag, een met Melchizedek, een met Cerberus, een met Kurama Tengu, een met in de hoofdrol Baal, een met Dominion, een met Yurlungur, een met zaterdag en een onthult Anubis .

READ  De exclusieve Xbox Series X Insider Leaks-game is vergelijkbaar met PS3 Classic

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt geëvolueerd met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en next-level storytelling van ATLUS.Soul Hackers 2 speelt zich af in de wereld van Shin Megami Tensei en volgt een geheel nieuw verhaal over twee klanten van Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, het vooraanstaande personeel omvat muziek van Monaka, personageontwerpen door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.

Written By
More from Vanessa Hale
Between Us is nu live op Xbox Series X en Xbox One
Innersloth’s Among Us heeft eindelijk zijn weg gevonden naar de Xbox-consoles van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *