Space for Sale-game om ruimtebezit voor pc te ontwikkelen is aangekondigd

Space for Sale-game om ruimtebezit voor pc te ontwikkelen is aangekondigd

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Mirage Game Studios ruimte te koopSandbox-simulatiespel voor pc (stoom-). Er is geen releasedatum aangekondigd, maar de game bevindt zich momenteel in pre-alpha-conditie.

Hier is een overzicht van het spel, via THQ Nordic:

In de omgeving van

ruimte te koop Het volgt de opwindende reis van een intergalactische vastgoedontwikkelaar op een missie om gastvrije woningen, comfortabele woningen en luxe woningen te bouwen. Je lijst met buitenaardse klanten wordt voortdurend uitgebreid, en dat geldt ook voor hun eisen.

Op de huizenmarkt draait alles om locatie, locatie, locatie – dus stap erop uit om de wonderen te ontdekken die verspreid zijn over uw zonnestelsel, en vooral, probeer ze om te zetten in een zoete winst. Een woord van waarschuwing, sommige inheemse flora en fauna zullen vreemden niet vriendelijk zijn. Spring niet meteen naar het doel, met zorgvuldige observatie en samenwerkingservaringen kunt u ze misschien winnen. Leer hoe lokale levensvormen zich aanpassen aan harde biomen en gebruik je ontdekkingen om je structuren en gereedschappen te verbeteren!

Functiegidsen

  • Procedureel gegenereerd landschap – Ontdek prachtige landschappen op meerdere planeten.
  • Locatie, locatie, locatie! – Verzamel middelen, bouw eigendommen en verkoop ze om een ​​enorme winst te maken voor excentrieke buitenlandse klanten. Vind creatieve manieren om aan de toenemende eisen van uw klanten te voldoen.
  • Interactie met de lokale flora en fauna – Tem en vind verbijsterende planten en gevaarlijk schattige dieren, en leer van hen hoe je je creativiteit kunt stimuleren om zelfs de meest ruige biomen te weerstaan.
  • multiplayer – Speel het spel met een vriend in drop-out / drop-out multiplayer-modus (maximaal 2 spelers).

Bekijk de advertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij.

READ  Tarisland is aangekondigd voor zowel pc als mobiel

Aankondiging van de trailer

schoten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *