De erfenis van Hogwarts is getroffen door een overweldigende vertraging

De erfenis van Hogwarts is getroffen door een overweldigende vertraging

door Jason Collins
| gepubliceerd

Een andere wedstrijd werd echter verpletterd door vertragingen en fans raakten gewond Harry Potter De franchise zal twee weken langer moeten wachten voordat ze hun volgende handen kunnen krijgen Zweinstein erfenis. De game stond eerder gepland voor een releaseperiode voor de feestdagen van 2022, maar is naar volgend jaar geduwd, de uitgever van de game, Warner Bros. en ontwikkeld door Avalanche Software.

volgens IGNen Warner Bros. En Avalanche Software stelt de release uit Zweinstein erfenisa Harry Potter Een prequel die zich afspeelt in de negentiende eeuw. Toegegeven, de game had geen exacte releasedatum; Het releasevenster zou op vakantie 2022 vallen, wat waarschijnlijk zou samenvallen met de aangekondigde PlayStation 5-aanvulling, wat ongetwijfeld zou leiden tot een nog grotere stormloop tijdens Black Friday. Er werd geen specifieke reden gegeven voor het uitstellen van de wedstrijd – het team heeft gewoon meer tijd nodig voor de laatste afwerking van het langverwachte toernooi.

Opgemerkt moet worden dat de vertraging alleen van invloed is op de PlayStation-, Xbox- en pc-versies van Zweinstein erfenis. De releasedatum van de Nintendo Switch zou binnenkort bekend moeten worden gemaakt, maar gezien het feit dat platformonafhankelijke Switch-versies altijd na een paar maanden uitkomen, betwijfelen we of deze eerder zal arriveren dan op andere platforms. Zowel de uitgever als de ontwikkelaar van de game hebben echter de officiële releasedatum van de game bekendgemaakt, en degenen die reikhalzend uitkijken naar Zweinstein erfenis Hij zal moeten wachten tot 10 februari 2023.

Interessant genoeg werd de game aangekondigd in januari 2020, met de eerste plannen voor een release Zweinstein erfenis op alle grote platforms in 2021. In januari 2021 zal Warner Bros. Dat de game wordt uitgesteld tot 2022, zodat de game de “tijd die het nodig heeft” krijgt. De recente vertraging weerspiegelt dit sentiment, aangezien degenen achter deze schijnbaar geweldige titel zeggen dat het spel meer tijd nodig heeft – opnieuw.

READ  Aaron Judge begint sterk in de overwinning van Yankees

volgens Ons vorige verslagverhaal Zweinstein erfenis Het speelt zich af in Wizarding World in de 19e eeuw, dus een eeuw of twee voor de gebeurtenissen van Harry Potter romans. Het personage van de speler is een nieuwe heks of een tovenaar die niet op school is ingeschreven – via de Sorteerhoed verschijnt tijdens: karakter uitvinding – maar een vijfdejaars student op Zweinstein, waar ze geavanceerde magie leren en het opnemen tegen hun rivalen en een duistere tovenaar die Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus belegert.

De vertraging, hoewel overweldigend, is niet het enige punt in de omringende discussie Zweinstein erfenis. De aankondiging leidde tot verhitte discussies over zijn relatie met de auteur van de serie, J.K. Rowling, die zwaar bekritiseerd werd. Haar anti-transgender opmerkingen. Makers die verantwoordelijk zijn voor Zweinstein erfenis Er werd vermeld dat de auteur Doe niet direct mee Met het spel, hoewel ze het recht heeft om haar persoonlijke mening te uiten. Verschillende bronnen hebben sindsdien gesuggereerd dat het spel de creatie van een transgender-personage mogelijk maakt.

Zweinstein erfenis Het wordt naar verwachting uitgebracht op 10 februari 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Windows PC. De Nintendo Switch-versie van de game, hoewel aangekondigd, heeft nog geen officiële releasedatum ontvangen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *