Speel Dead by Daylight dit weekend gratis met Xbox Free Play Days

Het belooft een spookachtig weekend te worden voor Xbox Game Pass-abonnees, met Dead by Daylight verscheen deze week op de Xbox Free-Play Days.

Stierf op klaarlichte dag Het is een survival-actie-/horrorgame voor meerdere spelers die voor het eerst werd uitgebracht in 2016. De game is speelbaar op zowel Xbox One als Series X/S. De game biedt ook platformonafhankelijk spelen.

De gameplay bevat een één-op-vier scenario waarbij één speler de rol van de moordenaar op zich neemt, terwijl de andere vier de rol van overlevenden spelen. De doelen van deze rollen spreken voor zich: als moordenaar is het jouw doel om zoveel mogelijk overlevenden te verpletteren; De overlevenden moeten samenwerken om aan de moordenaar te ontsnappen. Simpel in theorie, maar toch een schot in de roos.

De game heeft sinds de release een groot aantal downloadbare content gezien, met veel cross-sectionele content in de vorm van hoofdstukken gewijd aan de werelden van Silent Hill, Resident Evil en Hillrice Films, The Leatherface (van T.Het is de Texas Chainsaw Massacre), plus vele andere dingen. Het laatste hoofdstuk, Sadako Rising, is geïnspireerd door Koji Suzuki Klok romans.

Bovendien is de game vanaf nu tot 21 maart te koop met 50% korting op de basisgame en alle downloadbare content. Dit is het perfecte moment om het te pakken, een paar vrienden te ontmoeten en elkaar zinloos bang te maken.

Xbox Free Play Days is een voordeel van een Game Pass-abonnee, waarmee spelers elk weekend gratis bepaalde games kunnen spelen. Het is een geweldige manier om iets nieuws te proberen en misschien zelfs een nieuwe favoriet te vinden.

READ  De nieuw leven ingeblazen uitnodigingsknop voor meerdere spelers werkt niet op Xbox

Deel dit bericht:

Written By
More from Vanessa Hale
PlayStation 5 en Xbox Series X/S presteerden in mei beter dan de Nintendo Switch in het VK
Na het domineren van 2020 in het VK, heeft de Nintendo Switch...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *