Willekeurig: bouw je eigen Nintendo DS met Joy-Cons en Samsung Galaxy Z Flip

afbeelding: Mike Dabbs

We herinneren ons allemaal Nintendo ds Liefs, niet? Het dikke grijze ding dat twee schermen had en je liet spelen Super Mario 64 Vanaf de eerste dag in de palm van je handen? Het mobiele apparaat dat ons honderden klassiekers bracht zoals Pokemon zwart en witEn de spook trucEn de radioactieve geschiedenisEn de Animal Crossing: Wilde Wereld?

Als je ooit nog een van deze games wilt spelen – en niet langer je geliefde dubbele scherm hebt – heeft een Reddit-gebruiker misschien het antwoord voor je.

Een paar dagen geleden, DS-liefhebbers Mike Dabbs Deel zijn DS-achtige hybride creatie online. Gebruik een 3D-printer om een ​​grip voor zijn Joy-Cons te maken, bevestig ze aan een Samsung Galaxy Z Flip om de DS mini te maken waar velen van ons van droomden (nee? Just Us?).

Joy-Cons koppelen eenvoudig met de telefoon via bluetooth, en je hoeft alleen maar een emulator te downloaden voor de schakelaarbedieningen om hem op de telefoon in te stellen, plus een andere emulator om DS-games te spelen die er al zijn.

Natuurlijk, als je nog steeds een DS hebt – geluk – heb je dat waarschijnlijk niet doen Moet een extra inspanning leveren. Het is echter absoluut fascinerend om te zien hoe ver fans gaan in het creëren van alternatieve manieren om hun favoriete games te spelen of om hun eigen versies van hun favoriete consoles te creëren.

Dus, komt de 3DS dan met een volledig functionele 3D-schuifregelaar?

Heb je ooit geprobeerd om je eigen videogameconsole te maken? Laat het ons weten in de reacties!

READ  Sanjay Dutt gezondheid: Bollywood-beroemdheden bidden om een ​​spoedig herstel

More from Madison Garrett
Nintendo klaagt kar aan voor het verkopen van illegale gametool | direct
Nintendo heeft de Canadese hacker Gary Bowser aangeklaagd voor het verkopen van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *