Speel Inkulinati nu, beschikbaar voor Xbox en pc met vroege toegang

Speel Inkulinati nu, beschikbaar voor Xbox en pc met vroege toegang

Maak je geen zorgen, mijn vriend, je vijanden zullen samen met jou ineenkrimpen omhoog gaan filiaal inculineren! de nieuwe Middeleeuws Strategie van ontwikkelaar Yaza Games wordt vandaag gelanceerd voor Xbox- en pc-gamers, aanvankelijk in Early Access (Game Preview voor Xbox). Met de kracht van Living Ink roep je je unieke eenheden op naar het slagveld van papier door je creativiteit te omarmen. Living Ink is zelfs in staat om bizarre illustraties weer te geven, die voortkomen uit de verbeelding van de speler. Wil meer zien? Yaza Games en uitgever Daedalic Entertainment hebben een trailer voor de lancering samengesteld inculineren Om u hierover te kunnen informeren tijdens de fase van vroege toegang.

Het zit allemaal om de pols in Inkulinati, een neo-middeleeuws verhaal rechtstreeks van de pagina’s door Yaza Games

Beschikbaar vandaag is inculineren, een frisse kijk op het strategiegenre waarin middeleeuwse personages worden gecreëerd door cartoons te tekenen. Zoals getoond in stoom- tot inculinerenEr zijn voorbeelden zoals “de uil van een konijn kan dodelijker zijn dan het zwaard van een hond” en “mensenetende slakken”. Het zit allemaal in de verbeelding van de speler hier, met een duidelijk wild dier om naar te verwijzen terwijl ze hun inktkrachten verzamelen.

de inculineren De lanceringstrailer toont zowel de humor als de gameplay die kijkers kunnen bekijken. De live-action acteurs raken voornamelijk aan 7 belangrijke feiten over het spel en werken hun vechters uit om het op de pagina’s te brengen.

Wie in inkt leeft, sterft in inkt! – Inkulinati lanceert trailerverteller

Naast de lancering kunnen Early Access-schilders in de twee beschikbare spelmodi duiken. Er is een campagne voor één speler waarin je door landen reist om te vechten inculineren Meesters terwijl je je ultieme leger verzamelt. Dan is er de PvP-modus voor lokaal spelen; Er wordt momenteel gewerkt aan een online multiplayer-game bij Yaza Games voor Inkulnati.

Na “700 jaar in het bedrijfsleven”, inculineren Het verscheen en is nu beschikbaar in Early Access voor pc (Steam en GOG) en Xbox Game Preview. We hebben de officiële website bijgevoegd hier Als je op de hoogte wilt blijven van deze nieuwe middeleeuwse titel van Yaza Games.

READ  Xbox draadloze controllers krijgen grote kortingen op Amazon

Geïnteresseerd in het trekken van je legers inculineren? Welke soldaten tover jij tevoorschijn? Laat het ons weten in de comments!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *