Speel test Dark and Darker nu via torrent

Speel test Dark and Darker nu via torrent

Met Ironmace Games kunnen ontwikkelaars de playtest van de dungeon crawler Dark and Darker uitproberen om als torrent te downloaden.

De ontwikkelaar besloot dat nadat Dark and Darker van Steam was verwijderd na een juridisch geschil met de Koreaanse uitgever Nexon. Ironmace zegt: “Gezien de complexiteit van onze situatie, vooral internationaal, kost het helaas tijd om Steam uit te zoeken. Om onze belofte aan de fans na te komen, moesten we het deze keer op de ouderwetse manier doen.”

De ontwikkelaar dringt er bij spelers op aan om alleen torrent-links te gebruiken die worden gedeeld op de officiële kanalen van de game (Discord en Twitter). De speltest kan gehouden worden tot 19 april.

IJzermac is Het liep uit op een juridisch geschil met Nixon. Een voormalige medewerker van Nexon zou tijdens zijn werk bestanden hebben gelekt van een project met de codenaam “P3”. Nadat hij was gepakt, zou die persoon direct zijn uitgezet. Daarna verhuisde hij met de helft van het P3-ontwikkelteam naar Ironmace.

Nexon heeft nu een bevel uitgevaardigd om de distributie van de game stop te zetten, omdat Dark and Darker te veel lijkt op het originele ‘P3’-project. Dus beweert Nexon dat de game wordt gemaakt op basis van hun gelekte documentatie.

READ  Lifehack: zo download je al je gegevens van Twitter | Techniek

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *