Spelen met vrienden op Xbox en PlayStation

MLB Show 21 Het is om meerdere redenen een van de grootste releases tot nu toe in 2021. Niet alleen is de jaarlijkse honkbalrelease elk jaar een grote release, maar dit jaar is vooral enorm omdat de game nu zijn weg heeft gevonden naar zowel PlayStation- als Xbox-platforms. Beste van alles, MLB Show 21 Het bevat ook een dradenkruis, wat betekent dat je met je vrienden kunt spelen, ongeacht het platform waarop ze zich bevinden. Ervan uitgaande dat je het zelf wilt proberen, kun je als volgt een manier vinden om met vrienden op andere consoles te spelen.

Om te spelen MLB Show 21 Met een andere persoon op een ander platform moet je door een paar hoepels springen dan normaal. Om te beginnen moet je het spelmenu op het hoofdscherm openen en naar de categorie Vriendenlijst gaan. Vanaf hier wilt u het tabblad Verzoeken vinden. Hier kun je een vriendschapsverzoek naar iemand anders sturen MLB Show 21 Speler op een andere console. Ervan uitgaande dat de persoon die u wilt aanvragen al eens eerder is ingelogd, zou u dat verzoek naar hem moeten kunnen sturen. Eenmaal geaccepteerd, zie je het verschijnen in je vriendenlijst.

Vanaf hier wordt de manier waarop u ze voor het spel kunt uitnodigen heel eenvoudig. Je schakelt alleen over naar de modus die je wilt spelen MLB Show 21 En nodig ze rechtstreeks uit vanuit de vriendenlijst in het spel.

Dit alles komt uiteraard met een voorbehoud dat degene met wie je wilt spelen een abonnee moet zijn van PlayStation Plus of Xbox Live Gold. Zonder een actief abonnement kun je in geen enkele hoedanigheid online spelen, laat staan ​​met je vrienden. Bovendien kun je Crossplay ook volledig uitschakelen als je liever met anderen speelt die dezelfde console delen. Dit kan gedaan worden door naar het tabblad “Mijn profiel” in het menu te gaan.

READ  Race als een pro met Logitech's Xbox G920 stuur- en pedaalset voor $ 235 (bespaar $ 115)

Als je mee wilt doen MLB Show 21 Voor jou is de game momenteel beschikbaar om op te halen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en Xbox One.

Was je aan het spelen? MLB Show 21 Voor jezelf al? En zo ja, heb je de crossplay-ervaring gekregen? Laat me je reactie weten in de comments of bel me op Twitter op @Moorman 12.

Written By
More from Vanessa Hale

Games with Gold: Aragami Shadow Edition en Full Spectrum Warrior zijn nu gratis

Houders van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate hebben nu...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *