Spelers zouden 41 uur nodig hebben om VALORANT te verslaan volgens Xbox Game Pass

Spelers zouden 41 uur nodig hebben om VALORANT te verslaan volgens Xbox Game Pass

Nou, dat is leuk. Het blijkt dat je kunt “winnen” Valorant. Dit komt misschien als een verrassing voor gamers die duizenden uren in het spel hebben gestoken en nooit de eindstreep hebben gehaald, maar volgens de nieuwe gamelijst op… X Box Game Pass, dat had rond de 41 uur moeten gebeuren.

voor degenen die het niet weten, Valorant Het is een van de andere Riot Games-games die eerder deze maand op Game Pass “aankwamen”. Natuurlijk, games zoals VALORANT, League of LegendsAndere Riot-games zijn gratis, maar ze kunnen worden ontgrendeld door Game Pass-abonnees Directe toegang tot alle personages, XP-boosts en een handvol andere voordelen.

elke wedstrijd binnen X Box De app voor pc heeft een ingebouwde How Long To Beat-sectie met gegevens uit de game-lijst op de HowLongToBeat-website. Terwijl League of Legends Het duurt ongeveer 1000 uur om te winnen Alleen het “hoofdverhaal” en bijna 2500 uur om het allemaal te voltooien, Valorant Het kost veel minder tijd, slechts 41 uur nodig.

Het is duidelijk dat je nu als tactische shooter voor meerdere spelers zonder campagne- of eindspelinhoud niet echt kunt ‘verslaan’ Valorant. Maar waar komt dit cijfer van 41 uur vandaan? Het nummer in de Xbox-app is op de een of andere manier verwarrender na het bekijken De HowLongToBeat-pagina van het spel. De gemiddelde tijd die de spelers hebben ondervraagd is meer dan 58 uur, en bovenaan dezelfde pagina staat 98 uur.

Bovendien is er geen definitieve definitie van wat het betekent om te winnen Valorant Zoals in de meeste games voor één speler met campagne- of verhaalmodus. Betekent dit dat alle agenten handmatig moeten worden ontgrendeld via contracten? Of de tijd die nodig is om bij Radiant te komen? Of de tijd die nodig is om de Battle Pass volledig te levelen?

READ  Xbox, Outlook en Teams down: Microsoft heeft een grote storing gehad doordat de online servers niet werken

Niemand weet wat dat uiteindelijk betekent, maar raak niet ontmoedigd als je meer dan 41 uur hebt gespeeld en het gevoel hebt dat je niets hebt bereikt. Dat is het Valorant voor jou.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *