Fire Emblem houdt zich bezig met geallieerde activiteiten op Somniel, waardoor Garreg Mach er oud uitziet

Fire Emblem-verloving Het staat voor de deur en wordt op 20 januari uitgebracht. En op donderdag introduceerde een trailer de nieuwe ontmoetingsplaats waar jij en je bondgenoten tussen de gevechten door zullen rondhangen: Somniel, een groen drijvend fort. In de trailer, de hoofdpersoon – met een stuk Een enorme bos Colgate-haar – rode en blauwe kont – Het loopt door de weelderige Somniel-lay-out en biedt recreatieve activiteiten. Net als in eerdere Fire Emblem-afleveringen, belooft deze leuke shenanigans zoals Wyvern vliegen, schattige kleding kopen, je fortuin lezen – en natuurlijk klassieke bonding-activiteiten zoals het delen van maaltijden en vissen.

Somniel zit vol met plaatsen om je voor te bereiden op je gevechten. In de spelarena kun je bepantsering en andere dingen kopen. Er is een ringkamer waar je de ringen die je hebt verzameld kunt opslaan en nieuwe kunt maken – een nieuw spelelement waarmee spelers statistieken kunnen verbeteren. Je kunt ook vechten in de arena om ervaring op te doen en een reeks veldslagen doen in de Tower of Trials.

Het belangrijkste is dat er tal van activiteiten zijn die je kunt doen met je bondgenoten in Somniel, zoals het delen van (misschien veel) maaltijden op het CafĂ© Terrace om de statistieken van je bondgenoten te verbeteren. Je kunt ook samen sporten, je lot lezen, een Wyvern door de lucht rijden met een parcours en (natuurlijk) jagen. Er is een exotische boerderij waar je voor de dieren kunt zorgen die je tijdens je avonturen hebt gevonden – de trailer toont een kat die rondhangt met een ezel, een hond en een kameel. Er is ook een heel schattig wezen genaamd Sommie, die “hier is sinds mensenheugenis”, en geluk zal brengen aan degenen die van hem houden.

READ  Het gratis 'Roller Champions'-programma van Ubisoft komt op 25 mei naar pc en consoles

De trailer liet ook de trendy aanpassingsmogelijkheden zien: je kunt kleding en accessoires kopen, zoals verschillende tinten voor jou en je bondgenoten. Je kunt er ook even tussenuit door een dutje te doen in je enorme vochtige slaapkamer; Maar je schattige bondgenoot kan je misschien een beetje wakker maken Animal Crossing: nieuwe horizonten Er verschijnt een dorpeling in je huis.

vuur embleem Fans weten hoeveel downtime de serie heeft tussen gevechten, chatten met bondgenoten en gekke activiteiten. in Vuurembleem: drie huizen Spelers zwierven door de heilige zalen van het Garreg Mach-klooster, besteedden activiteitspunten aan het koken van visspiesjes en aten zo’n 17 maaltijden per dag met de studenten – allemaal in dienst van een band met elkaar voordat ze ten strijde trokken. Je zou kunnen zwaardvechten met Felix op het oefenterrein, Dorothea (en haar gekke hoedje) meenemen naar koorrepetitie, of proberen Lindhart wakker te maken uit een dutje.

tot Vuurembleem krijgersdat onlangs de franchise heeft overgenomen, biedt spelers downtime-activiteiten met hun studenten, zoals theekransjes, attracties en films.

Ik kan niet wachten om elkaar te ontmoeten Fire Emblem-verlovingNieuwe bondgenoten en geniet van hun dwaze reizen en activiteiten – zelfs als alles op het slagveld tot een hoogtepunt moet komen.

Written By
More from Lesley Curry
Resident Evil Village pc-systeemvereisten, multiplayer open beta-data onthuld
PC-systeemvereisten voor Resident Evil Village zijn onthuld, evenals data voor de Re:...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *