Spelunky wereldrecordhouder werd betrapt op valsspelen tijdens het hardlopen

De hoofdpersoon van Spelunky

afbeelding: Spelunky / Kotaku

Een speler met de naam BarryMode heeft het, voor de laatste keer acht jaarBezit het wereldrecord hardlopen Spelunky. Dat is niet meer het geval, nadat fans erachter kwamen dat hij vals speelde, het bewijs is duidelijk in de video die hij tijdens het hardlopen opnam.

als zonde Verslag doen vanHoewel BarryMode zijn video inmiddels van YouTube heeft verwijderd, merkten fans en mede-speedrunners eerder dit jaar dat er iets mee was gebeurd. In het bijzonder was er één tegel die constant ontbrak in de beelden van BarryMode die niet mocht ontbreken, en hij bleef beslissingen nemen over waar hij heen moest, wat ertoe had moeten leiden dat hij geen goede tijd had gepost, omdat de kans dat hij de juiste koos elke keer dat het was heel is onwaarschijnlijk.

En het is niet alsof deze twijfel nieuw was; sommige leden Spelunky De sprintgemeenschap heeft al jaren ernstige twijfels over het runnen van BarryMode, aangezien zijn tijd van 2:30, acht jaar geleden gepost, nog moet worden verslagen, zelfs door fans die duizenden uren in de achtervolging hebben gestoken en al hun kennis hebben verzameld in sprinten.

In september van dit jaar vond communitylid saturnin55 een mod uit 2012 die verklaart waarom deze tegel ontbrak: in de modus konden spelers hun runs opslaan en opnieuw laden, en het object dat die modus in het spel laadde… verwijderen dezelfde enkele tegel die ontbrak bij het uitvoeren van BarryMode.

Het enige dat nu nog moet worden uitgelegd, is waarom deze doos aan het begin van BarryMode staat, maar in latere levels ontbreekt. Het antwoord van de gemeenschap is eenvoudig genoeg. Omdat de modus die hij gebruikte het openingsscherm overslaat, splitste BarryMode twee verschillende sets opnamen, de eerste paar seconden van de vanilleversie van het spel en de rest van zijn aangepaste run.

Deze geweldige video hieronder van Xanagear geeft een goed overzicht van hoe de situatie was en wat ertoe leidde dat BarryMode-cheats werden ontdekt, Terwijl het volledige interview op Vice staat heeft een reactie van Spelunky Ontwerper Derek Yu onthult niet alleen dat Barrymode – die al snel toegaf vals te spelen toen hij werd geconfronteerd – nu bezig is met het maken van echt slechte conservatieve memes.

READ  dit zijn de 10 beste gratis games uit de Google Play Store!
Written By
More from Aubrey Mason
RGV deelt foto van Pawan Kalyan en Chiranjeevi’s lookalikes: Mega-fans woedend, Nandamuri-fans geamuseerd
Power Star-film met nog steeds de lookalikes van Pawan Kalyan en ChiranjeeviTwitter...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *