Spike Chunsoft publiceert MAGES. Typische Quintuplets-spellen in het Westen

Spike Chunsoft publiceert MAGES.  Typische Quintuplets-spellen in het Westen

Spike Chunsoft zal MAGES.-ontwikkeld uitbrengen Perfecte vijflingen Visuele romans The Perfect Quintuplets: Herinneringen aan een perfecte zomer En The Perfect Quintuplets: vijf herinneringen die ik met je heb doorgebracht In het Westen onthullen lekken artwork en screenshots uit de PlayStation Store.

The Perfect Quintuplets: Herinneringen aan een perfecte zomer Het werd voor het eerst uitgebracht op PlayStation 4 en Switch op 25 maart 2021 in Japan The Perfect Quintuplets: vijf herinneringen die ik met je heb doorgebracht Gevolgd op 2 juni 2022. De derde wedstrijd, The Quintessential Quintuplets: Vijf beloften die ik met haar heb gedaangelanceerd op 7 september 2023 in Japan.

De lekken, die voor het eerst werden gemeld door een Twitter-gebruiker Aniblogmedia, kom je voor elke game de Japanse PlayStation Store-pagina's tegen, die Engelse screenshots en artwork bevatten, met auteursrechten waarop publicatie door Spike Chunsoft wordt vermeld. Gematsu kon afbeeldingen en kunstwerken uit het lek verifiëren en eruit halen.

de Japanse PlayStation Store-pagina naar The Perfect Quintuplets: Herinneringen aan een perfecte zomer Het bevat de volgende afbeeldingen:

de Japanse PlayStation Store-pagina naar The Perfect Quintuplets: vijf herinneringen die ik met je heb doorgebracht Het bevat de volgende afbeeldingen:

De vorige reeks afbeeldingen onthult ook de plannen van Spike Chunsoft om een ​​”dubbelpakket” uit te brengen met beide titels.

Op dit moment is het niet duidelijk of Spike Chunsoft ook lokalisatie plant The Quintessential Quintuplets: Vijf beloften die ik met haar heb gedaan Of de niet-gerelateerde montagetitel De typische vijflingen: het Gotobazu-verhaal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *