Fallout 76 is nu gratis verkrijgbaar bij Prime Gaming voor pc en Xbox; De franchise ziet na het tv-programma een toename van het aantal spelers

Fallout 76 is nu gratis verkrijgbaar bij Prime Gaming voor pc en Xbox;  De franchise ziet na het tv-programma een toename van het aantal spelers

Fallout 76 l Computer En X-Box De consoles zijn nu gratis voor Prime Gaming-abonnees, die tot 15 mei de tijd hebben om de game permanent aan hun bibliotheken toe te voegen. Houd er rekening mee dat de pc-versie het Microsoft Store-pictogram is.

Dit maakt uiteraard deel uit van een bredere promotie in samenhang met de release van Fallout TV op Amazon Prime Video. Prime Gaming-abonnees kunnen er ook een GOG-code voor krijgen Fallout-tactieken: de Moslimbroederschapeen tactische RPG uitgebracht in 2001. Bovendien kunnen Prime-gebruikers spelen Fallout 3: Game of the Year-editie En Fallout: New Vegas Definitive Edition Zonder extra kosten via de Amazon Luna-cloud, op voorwaarde dat Luna hun land ondersteunt.

De tv-aanpassing heeft duidelijk wonderen gedaan voor Bethesda's post-apocalyptische serie in termen van actieve spelers, net zoals bij The Witcher. Alleen Fallout 4 Het piekte op 75.000 gelijktijdige spelers op Steam, waarmee het op nummer 22 op de 24-uursgrafiek staat. Fallout 76 van zijn kant heeft ook een enorme boost gekregen op Steam, waarbij de game momenteel nog vier dagen gratis te spelen is en momenteel met 80% korting. Zojuist Bereikte 32,3 duizend gelijktijdige spelers, wat dicht bij het hoogtepunt van de game ligt toen het vier jaar geleden voor het eerst op Steam werd gelanceerd. Sinds 11 april heeft New Vegas ook het maximale aantal spelers op Steam verdrievoudigd. Alle drie deze games verschijnen ook op de wereldwijde bestsellerlijst.

Trouwens, als je op pc New Vegas binnenduikt en een ATMOS-compatibel geluidssysteem hebt, wil je misschien de nieuwe versie eens bekijken Wijzig ATMOS Ambience-revisie Ontwikkeld door TheKetzku.

  • Creëer een meeslepende 3D-surround-soundscape met behulp van objectgebaseerde directionele geluidszenders.
  • Een schatting van bijna 1.000 nieuwe geluidseffecten, speciaal ontworpen met apparatuur en software van filmkwaliteit.
  • Elk belangrijk type omgeving wordt aangepast en verbeterd, van binnen tot buiten.
  • Het biedt een intense atmosferische ervaring in de Mojave Wasteland.
  • Vanilla ambiance bestaat doorgaans uit 3 geluidslagen. 2D-steentinten, willekeurige ruwe surround en minimale geluidseffectemissie.
  • ATMOS bouwt effectief een vierde laag van op afstand en richting gebaseerde audio. Dit wordt gedaan door de wereldruimte te vullen met de bijbehorende kamer- of objectgeluidszenders.
  • ATMOS verbetert ook de andere drie audiolagen en biedt de volgende verschillende functies.
READ  Discord op Xbox - Nu komt Discord naar PS4 en PS5 | Spellen | vermaak

Ander franchisenieuws: de langverwachte Fallout London-release moest worden uitgesteld vanwege een aanstaande Fallout 4-update.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *