Braves vs Mets Game 1 Voorspelling, kansen en keuze

De Atlanta Braves en de New York Mets spelen zaterdag dag en nacht een dubbele kopbal op Citi Field. Het is tijd om onze MLB-vooruitzichten voort te zetten Dekking Met Braves-Mets voorspellen en kiezen.

De Braves versloegen de Mets met 9-6 op vrijdag achter een groot deel van de aanval. Het begon al vroeg toen Matt Olson de RBI-double in de eerste helft sneed, waardoor Atlanta op een 1-0 voorsprong kwam. Vervolgens klom Eddie Rosario op het bord en tilde een inside ball ten koste van 0-2 in de diepe hoek in het rechterveld. De thuisronde was zijn derde van het seizoen en bezorgde de Braves na ronde een 4-0 voorsprong. Daarna raakte hij Atlanta in de tweede helft toen Michael Harris het tegenoverliggende veld inging om het thuis te runnen. Dit was zijn negende in 2022, met een 5-0 voorsprong voor Braves. Harris zette ook een verbluffend defensief spel neer dat een sprinter thuis verpletterde en een punt redde, wat van pas zal komen als de Mets proberen terug te komen. Uiteindelijk hielden de Braves stand en versloegen de Mets totdat ze de weekendreeks bereikten met een 1-1 gelijkspel.

Jake O’Dorrese gaat vandaag naar de Braves. Odorizzi is 4-3 met een ERA van 3.75 in 2022. Onlangs gooide hij zeven innings zonder doelpunten bij zijn laatste start, waardoor hij twee slagen had voordat de Braves in zijn voordeel werden geruild.

David Peterson neemt de heuvel voor de Mets. Peterson is 5-2 met een ERA van 3.54. Meest recent gooide hij 10 dagen geleden 1/3 van een run, terwijl hij 2 hit runs en 1 walk toestond. Dit is de eerste keer sinds 17 juli.

READ  Red Sox haalt Bogaerts uit wedstrijd na positief testen op COVID-19

Hieronder staan ​​de Braves-Mets MLB-kansen, Met dank aan FanDuel.

MLB-kansen: Braves-Mets-kansen

Atlanta Braves: +1,5 (-200) ml (+102)

New York Mets: -1,5 (+164) ML (-120)

Meer: 8,5 (-120)

Onder: 8.5 (-102)

Waarom de dapperen de verspreiding kunnen bedekken

De Braves zijn de World Series-kampioenen, maar volgen momenteel de Mets met drie en een halve wedstrijd in de divisie. Door de resterende drie wedstrijden van deze reeks te winnen, zou de achterstand maandag dus kunnen worden teruggebracht tot een halve wedstrijd. Ze slaagden erin de Mets te verslaan dankzij een superieure aanval met 14 belachelijke treffers. Dus 11 van die 14 kwamen van vijf spelers.

Ronald Acuna ging 4 tegen 5 met een punt terwijl hij opschoof. Vervolgens sloeg Dansby Swanson 2 voor 5 met een RBI en een punt. Matt Olson was 2 voor 4 met de RBI. Hierna sloeg Austin Riley 1 voor 4 met een RBI en twee runs. Rosario eindigde zijn nacht 2 voor 5 met vier RBI’s en liep. De top vijf slagmensen samen gaan vrijdag naar 11 voor 23. De geweldige avond op het bord hielp de dapperen naar de overwinning. Nu hebben ze een herhaling van deze prestatie nodig.

De dapperen hebben een betere show nodig. Evenzo hebben ze vandaag twee wedstrijden, dus ze kunnen de stieren in Game 1 niet te veel gebruiken. Odorizzi moet goed schieten en zijn velden positioneren.

De Braves dekken het verschil als de groep weer een geweldige avond heeft. Atlanta heeft ook een goede prestatie van Odorizzi nodig en hij zou kunnen helpen de Bullpen voor later te bewaren.

Waarom kunnen de Mets de verspreiding afdekken?

De Mets zullen waarschijnlijk een date hebben met het lot, omdat ze dit seizoen een van de beste teams in NL zijn geweest. Ze hebben echter niet veel voorsprong op de Braves en zouden honkbalwedstrijden moeten winnen.

READ  Walker Buehler start Game 1 van de wildcard-ronde voor de Dodgers

De Mets hadden vrijdag een goed offensief optreden met 12 treffers. Brandon Nemo ging 2 voor 5 van het bord. Vervolgens sloeg Starling Marte 1 voor 5. Francisco Lindor sloeg 2 voor 5. Vervolgens sloeg Pete Alonso 1 voor 4 runs. Jeff McNeil ging 2 voor 5 met twee RBI’s. Het slaan was niet het probleem. Ze faalden echter jammerlijk.

Taijuan Walker had de slechtste wedstrijd van zijn seizoen, met slechts één wedstrijd en acht verdiende punten over zeven strikes. Helaas was het niet Walkers nacht en mocht hij toeslaan na klap. Het is iets dat de Mets niet hadden verwacht, en nu is het een probleem dat vandaag zou kunnen exploderen. Peterson zou het goed moeten doen en de problemen vermijden die Walker had. Evenzo moet hij zijn speelvelden markeren en niet toestaan ​​​​dat de top vijf slagmensen hem pijn doen. Het is aan Peterson om de stroom van het spel te beheersen en de slagmensen van Atlanta op de been te houden.

De Mets kunnen de spread dekken als de overtreding opnieuw in de minderheid is. Ook hebben ze Peterson nodig om een ​​goede wedstrijd te gooien. Met nog twee wedstrijden te gaan vandaag, kunnen de Mets zich geen nieuwe ineenstorting van de primaire bowler veroorloven.

Laatste Braves-Mets voorspelling en selectie

De Mets voeren de seizoensreeks met 5-4 aan met nog genoeg wedstrijden te gaan. Vreemd genoeg hebben de teams de zes wedstrijden op Citifield tot nu toe opgesplitst. Kunnen de dapperen er nog een trekken? Vandaag lijkt een kettingbreuk, maar het is moeilijk te zeggen welke kant het op zal gaan. Max Fried en Max Scherzer beginnen aan hun tweede double-header wedstrijd en dat lijkt op een overwinning van Braves. Ondertussen ziet deze game eruit als een verwaarlozing. Verwacht uiteindelijk dat de Mets de klus eindelijk klaren, dankzij nog beter talent.

READ  Oregon Ducks Offensive Soccer Keys voor Game vs Washington Huskies

Voorspelling en laatste keuze voor Braves-Mets: Mets ML (-120)

More from Madison Garrett
Justitie waarschuwt: cijfers gebruikt bij plagiaat
De Justitie waarschuwt Voor oplichting waarbij fraudeurs privé-rechtbank-, rechtbank- of universiteitstelefoonnummers gebruiken....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *