Spotify voegt offline muziekdownloads toe aan Apple Watch, Telecom News en ET Telecom

New Delhi: de Zweedse muziekstreaminggigant Spotify heeft aangekondigd dat het werkt aan het beperken van de mogelijkheid om favoriete afspeellijsten, albums en podcasts naar Apple Watch te downloaden.

Alle gebruikers kunnen al tracks, albums, afspeellijsten en podcasts afspelen, zei het bedrijf in een verklaring, en Premium-gebruikers kunnen nu ook downloaden waar ze naar luisteren voor een echte offline en telefoonvrije ervaring.

Met de nieuwe functie kunnen gebruikers het afspelen naadloos bedienen – afspelen, pauzeren en nummers of podcastafleveringen overslaan – rechtstreeks vanaf hun pols.

Ze kunnen Apple Watch ook gebruiken om de bediening van alles te regelen, of het nu gaat om draadloze luidsprekers, tv’s of gameconsoles, met Spotify Connect.

Met Siri-ondersteuning op Apple Watch kunnen gebruikers zeggen “Hé, Siria gevolgd door je opdracht om favoriete nummers, artiesten, albums, afspeellijsten en podcasts af te spelen.”

Het bedrijf zei dat het de komende weken automatisch enkele exclusieve en originele aanbiedingen zal gaan kopiëren als onderdeel van de proefversie.

Gebruikers kunnen ook muziek “leuk vinden”, vragen wat er momenteel wordt afgespeeld en media-instellingen beheren, zoals volume, nummer overslaan, afspelen en pauzeren.

De nieuwe uitgebreide ervaring van Spotify zal de komende weken voor alle gebruikers over de hele wereld worden uitgerold naar Apple Watch.

Gebruikers kunnen hun horloges updaten naar de nieuwste versie of de app downloaden uit de app store.

READ  De eerste Apple CarPlay Parking-app is nu beschikbaar om te downloaden
Written By
More from Eda Greene

JKSSB klasse 4 toegangskaart 2020 vrijgegeven, downloadstappen

JKSSB heeft op haar officiële website toegangskaarten uitgegeven voor het rekruteringsexamen van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *