Google Pixel 6 Pro met een gebogen scherm en een telelenscamera

Google rust de Pixel 6 Pro uit met een 6,67-inch gebogen AMOLED-scherm, een geïntegreerde vingerafdruksensor en een drievoudige camera met een verrekijkerzoomlens.

Vorige week versnelde het nieuws over de Google Pixel 6- en Pixel 6 Pro-smartphones nadat verschillende producten online verschenen om een ​​volledig opnieuw ontworpen smartphone te demonstreren. Hoewel de 3D-renders een camerasysteem met drie roterende lenzen voor de camera toonden, duurde het niet lang voordat het beeld op Twitter deelde dat de Pixel 6 Pro een periscoopzoomlens en een flitssensor zou hebben.

Deze informatie is nu bevestigd door Steve McFly, alias OnLeaks. Steve stapte in zijn tijdmachine om de nieuwste informatie over de Pixel 6-smartphones te delen. In samenwerking met Digit.in De meest nauwkeurige displays tot nu toe worden getoond. Tegelijkertijd is er ook meer informatie bekend over specificaties.

De Google Pixel 6 Pro 5G-smartphone ontmoette een surroundcamera

Nadat Google vorig jaar besloot om maar één smartphonemodel te lanceren, de Google Pixel 5, wordt verwacht dat er dit jaar weer twee modellen komen. Het grotere model krijgt deze keer echter geen “XL” -beoordeling en Google lijkt de voorkeur te geven aan de naam “Pro”. Deze keer is het waarschijnlijk dat er meer differentiatie tussen de twee modellen zal zijn. Zo lijken de nieuwe modellen niet alleen qua grootte van elkaar te verschillen, maar ook qua camerasysteem.

De Pixel 6 Pro zou een 6,67-inch gebogen AMOLED-scherm hebben. Hiermee is het tot nu toe de grootste smartphone van Google en de eerste met een rond scherm. Er is nog geen informatie bekend over de beeldschermresolutie en vernieuwingsfrequentie. De randen van het scherm worden verder verkleind en voor het eerst wordt een vingerafdruksensor in het scherm geïntegreerd. Bovenaan het scherm, in het midden, zit een gaatje voor de selfiecamera. Het lijkt een beetje voorbarig voor de Google Pixel-smartphone met een lagere camera.

READ  Breakpoint is in januari gratis op Stadia

Afmetingen Pro-model (LxBxD): 163,9 x 75,8 x 8,9 mm. Ter hoogte van het camerasysteem is het toestel merkbaar dikker en meet ongeveer 11,5 mm. Het camera-eiland is horizontaal weergegeven en bevat een drievoudig camerasysteem. Naast de groothoeklens en de ultragroothoeklens krijgt de Google Pixel 6 Pro ook een telecamera om in te zoomen zonder kwaliteitsverlies. Over de resolutie en het zoombereik van de camera’s is nog geen informatie bekend.

Daarnaast is er nog een extra zichtbare sensor, mogelijk de Spectral / Flicker sensor. Deze sensor detecteert de knippersnelheid – bijvoorbeeld bij LCD-schermen en LED-verlichting – en past vervolgens automatisch de belichting van de camera aan om ongewenste afstanden te voorkomen. Ten slotte is er ook nog een flitser geplaatst aan de rechterkant van het camerasysteem.

Ook de kleurencombinatie is uniek. Google heeft in het verleden veel gebruik gemaakt van een tweekleurig ontwerp. Dit keer wordt de horizontale camera-unit ertussen geplaatst, waardoor een uniek ontwerp ontstaat. De nieuwe Pixel 6-serie wordt aangedreven door een speciaal ontworpen Google-chip genaamd “Whitechapel”. Details over deze SoC zijn nog schaars. U kunt er echter vanuit gaan dat het nieuwe model ook 5G-ondersteuning zal bieden.

Over 5G gesproken, vorige week werd tijdens de Google I / O-conferentie 2021 bekend gemaakt dat Nederlandse gebruikers die Android 12 downloaden op een Pixel 4a 5G-telefoon of Pixel 5-smartphone voortaan gebruik gaan maken van het snelle 5G mobiele internet. De proefversie is nu beschikbaar om te downloaden. De Pixel 6-smartphones zijn de eerste modellen met Android 12 uit de doos.

Bovendien heeft Pixel 6 Pro dubbele stereoluidsprekers met een luidsprekereenheid aan de boven- en onderkant van het apparaat. De nieuwe Pixel ondersteunt ook draadloos opladen. De simkaartsleuf is naar de linkerkant van het apparaat verplaatst. Het toestel wordt verwacht in het najaar van 2021.

READ  De update van april is beschikbaar op de Samsung Galaxy S10 Lite

Google Pixel 6 Pro-camera

Naast 3D-producten van Digit.in, de Nederlandse grafisch ontwerper Jermaine Smit, ook wel bekend als Concept bouwer, Licht werpen op het nieuwe Pixel-ontwerp – zoals weergegeven in de afbeelding hierboven. Velen hebben zich afgevraagd of dit een echte foto is, maar niets minder waar: het is Jermaine’s digitale kunst waar ze naar kijkt.

More from Madison Garrett

Game Preview: 04.27.21 vs BOS

Game voorbeeld De Penguins sluiten hun thuis van vijf wedstrijden af ​​als...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *