Square Enix heeft een trotsmascotte gemaakt die fans een naam willen geven

Ter ere van Pride Month heeft Square Enix een trotse mascotte onthuld, ontworpen door Toshiyuki Itahana uit Final Fantasy 9 en wil zijn fans een naam geven.

Square Enix nam deel aan Pride Mascot Twitter Hij vroeg zijn fans om op de tweet te reageren met een naamidee dat “een deel van de geschiedenis van Square Enix zou kunnen worden”.

Itahana, die ook heeft gewerkt aan Final Fantasy Crystal Chronicles, Chocobo’s Dungeon-titels en meer, legde uit waarom deze mascotte zoveel meer is dan alleen een kleurrijk personage.

“Het personage staat voor diversiteit en vrijheid, haar meerdere kleuren vertegenwoordigen het aspect van diversiteit, coaches en vleugels waarmee ze overal naartoe kan reizen symboliseren vrijheid”, zei Ethan. “Ik heb dit personage ontworpen in de hoop dat de wereld in de toekomst vrijer en diverser zal worden.”

Square legde verder uit dat haar werknemers het afgelopen jaar “hand in hand met anderen liepen ter ondersteuning van gelijkheid, waardigheid en inclusie”. Vanwege de aanhoudende COVID-19-pandemie zijn veel van deze parades en vieringen geannuleerd en wilde het bedrijf “iets speciaals doen om de LGBTQ+-gemeenschap te eren en onze steun te betuigen”.

De nog niet nader genoemde Square Enix Pride-mascotte heeft ook zijn weg gevonden naar drie T-shirts en hoofddeksels die kunnen worden gekocht Square Enix-winkel. In juni doneert Square Enix al haar T-shirtinkomsten aan stenen muur En de Gelukkig organisaties.

READ  Aankondiging van een NBA Jam-documentaire

Dit is nog een voorbeeld van een bedrijf dat Pride Month viert en het volgt op het besluit van Dontnod om Tell Me Why gratis te maken op alle platforms van 1 juni tot 30 juni.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason

Dit Yankees-Mets-spel was anders

Er waren kartonnen uitsnijdingen op de tribunes, het lawaai van de menigte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *