Download de nieuwe Smart911-app | Nieuws, Sport, Banen

Een blijvend voordeel van smartphones is de mogelijkheid om snel informatie te verkrijgen die mensen veilig houdt en levens redt.

Tijdens het stormseizoen in de lente en de zomer zijn Iowans zich vooral bewust van de noodzaak om waarschuwingen voor zwaar weer te ontvangen. Het is ook noodzakelijk om in de winter stormwaarschuwingen te ontvangen en er kunnen het hele jaar door andere soorten noodwaarschuwingen zijn. Het is van cruciaal belang om deze waarschuwingen tijdig en gemakkelijk te begrijpen te kunnen ontvangen.

Smartphones gaven die waarschuwingen. Webster County gaat nu over op een verbeterde manier om noodinformatie aan bewoners te communiceren.

Deze methode is een applicatie genaamd Smart911. Het is de app die wordt gebruikt door Alert Iowa, een over de gehele staat gebruikt noodmeldingssysteem dat de provincie gebruikt om waarschuwingen naar bewoners te sturen.

Deze app kan basiswaarschuwingen verzenden via spraak, sms, e-mail en sociale media.

Het verkrijgen van deze app is heel eenvoudig. Het kan worden gedownload van de Apple- of Google Play-winkels. Wees indien nodig niet bang om een ​​jonger familielid of vriend in te huren om het voor elkaar te krijgen.

En als u vragen heeft over de Smart911, bel dan de Webster County Emergency Management Agency op 573-1403 of: [email protected]

We raden iedereen aan om de Smart911-app te downloaden. De informatie die u verstrekt, kan op een dag uw leven redden.

Het laatste nieuws van vandaag en meer in je inbox

READ  Kruidenmengsels: kruiden bepalen succes - nieuwe oogst
More from Madison Garrett

Voor de derde keer ‘Christmas in the Hei’; dit jaar als lichtpuntje in 2020 – Deurne Media Groep

De St. Jozefparochie in Deurne organiseert dit jaar voor de derde keer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *