Square Enix heeft Final Fantasy VII Remake 1st Class een nieuwe bestemming gegeven

Mensen hebben nog een kans om binnen te komen Remake van Final Fantasy VII 1e klas editie. Square Enix Voeg meer exemplaren van de $ 329,99-versie van het spel toe aan het Online winkel herhaaldelijk. Ter herinnering: Square Enix is ​​de enige plek om deze specifieke versie van PlayStation 4 te krijgen.

dit is Remake van Final Fantasy VII Uitgave heeft een deel van de inhoud gemarkeerd. Een paar items zijn te vinden in de meeste typische limited editions. U hebt bijvoorbeeld een Steelbook voor games, een hardcover kunstboek en een audio-cd met enkele spelspecifieke tracks. Mensen krijgen ook twee extra sommaties om in het spel te gebruiken, Cactaur en Carbuncle.

De meest exclusieve items zijn echter de Play Arts Kai Cloud met de Hardy Daytona-motorfiets. Het scharnier wordt geleverd met het Buster Sword, dat je kunt gebruiken met de meegeleverde hand en de fiets waarop hij kan rijden. Beide zijn ontworpen om bij hun uiterlijk uit het spel te passen.

Remake van Final Fantasy VII Beschikbaar voor PlayStation 4, een beperkt aantal edities van de 1st Class Edition is weer beschikbaar. Het is ook tijdelijk gratis, via PlayStation Plus. Final Fantasy VII Intergrid-remake Het komt op 10 juni 2021 voor PS5 aan en omvat Yuffie’s aflevering van twee seizoenen​ Mensen die de PS4-versie hebben gekocht, krijgen een gratis upgrade naar Intergrid Op de PS5.

READ  COVID-19-gemeenschap verspreid in enkele Thiruvananthapuram-gebieden: Pinarayi Vijayan
Written By
More from Aubrey Mason

Ons zonnestelsel ziet eruit als een leeggelopen croissant, onthult NASA

IANS Ons zonnestelsel ziet eruit als een leeggelopen croissant, heeft NASA onthuld...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *