Square Enix onthult Star Ocean The Divine Power voor PS5

Twee anime-achtige krijgers staan ​​op een ruimteschipbrug en kijken naar een computerscherm.

schermafbeelding: Square Enix / Kotaku

Eindelijk, Square Enix Interstellaire JRPG-serie oceaanster is terug. Sterren Oceaan Goddelijke Kracht Ingesteld om te spelen op PS4, PS5, Xbox One, Series X/S en pc In 2022 onthulde het bedrijf tijdens de PlayStation State of Play livestream.

We hebben niet veel harde informatie gekregen over het verhaal van de game of de gameplay-systemen, en het lijkt op dit moment behoorlijk moeilijk, maar toch, als een oude fan, ben ik geïntrigeerd.

Hier is de trailer:

“Het bevat een verhaal dat fantasie- en sci-fi-instellingen combineert, een groot aantal verschillende speelbare personages en zijverhalen, en een uniek vechtsysteem dat spannende gevechten mogelijk maakt met eenvoudige en instinctieve besturing”, leest Square Enix’s beschrijving van Tri-Ace ontwikkeld spel.

Hetzelfde kan gezegd worden voor iedereen oceaanster, maar deze lijkt in de voetsporen te treden van JRPG’s met een meer open verkenning van de wereld zoals monster Jager En Xenoblade Chronicles. Het is moeilijk te zien aan de promo, maar het lijkt erop dat de gevechten ook vrijer zullen zijn in plaats van te vertrouwen op afzonderlijke slagvelden, los van het opnieuw instellen van de omgeving.

Een van de helden van Star Ocean die over de daken van een middeleeuwse stad vliegt.

schermafbeelding: Square Enix / Kotaku

oceaanster Het begon op SNES in 1996. Sindsdien zijn er nog vier poorten, evenals een aantal poorten en adapters, die allemaal draaien om de botsing van magie en Star TrekVerkenning in de stijl van technologisch geavanceerde beschavingen. De eerste drie games zijn geweldig, maar de resultaten zijn meer gemengd sinds het PS3-tijdperk.

Vijf jaar zijn verstreken sinds het laatste jaar, Ocean Star: Integriteit en onoprechtheid. Dat was behoorlijk afschuwelijk en leek een teken dat Square Enix de naam helemaal zou opgeven. Op de een of andere manier niet. Het is binnenkort 2022, en het ziet eruit als nieuw oceaansterHet zal nog steeds naar nieuwe Sony-consoles komen.

In de tussentijd is er geen betere plek dan Star Ocean Eerste vertrek REen remake van de eerste game die twee jaar geleden op Switch en PS4 verscheen.

READ  Kerbal Space Program krijgt geen grote updates meer
Written By
More from Lesley Curry
Genshin Impact krijgt een nieuwe trailer over Arataki Itto
Nieuws Na de recente release van Genshin Impact 2.3 heeft MiHoYo weer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *