SSC CHSL 2022 Level 2 resultaat aangekondigd: hoe te downloaden?

SSC CHSL 2022 Level 2 resultaat aangekondigd: hoe te downloaden?

Examenresultaat SSC CHSL 2022 niveau 2 is bekend Kandidaten die voor het examen zijn verschenen, hebben toegang tot het resultaat via de officiële website van de Staff Selection Commission (SSC).

In de lijst worden de namen vermeld van de kandidaten die zich met goed gevolg hebben gekwalificeerd voor het examen. De Personeelsselectiecommissie heeft de SSC CHSL 2022 uitslag vrijgegeven voor de functies Lower Division Clerk (LDC), Junior Secretarial Assistant (JSA), Postal Assistant (PA) en Sorting Assistant (SA).

Samen met de resultaten heeft het panel ook de SSC CHSL 2022 Cutoff vrijgegeven. Om toegang te krijgen tot de SSC CHSL 2022-resultaten, hoeven kandidaten hun inloggegevens niet te gebruiken. Het resultaat is beschikbaar op de website en iedereen heeft er toegang toe door simpelweg op de verstrekte link te klikken.

Hoe SSC CHSL-resultaten 2022 te downloaden

Kandidaten kunnen de onderstaande stappen volgen om SSC CHSL Results 2022 te downloaden.

  • Bezoek de officiële website van SSC op ssc.nic.in.
  • Ga op de startpagina naar de beschikbare sectie Resultaten.
  • Klik op de verstrekte link: “Integrated Upper Secondary Level Examination (10+2) (Tier-II), 2021 – Lijst van kandidaten op de shortlist om te verschijnen in DEST voor DEO-positie (lijst III)”, “Lijst-I” of “Lijst II”.
  • SSC CHSL 2022 Resultaat verschijnt op het scherm.
  • Het resultaat is in PDF-formaat.
  • Download de resultaten voor toekomstig gebruik.

Directe link om SSC CHSL resultaten 2022 te downloadenKlik hier (resultaatlink beschikbaar)

Schrijftest voor gekwalificeerde kandidaten

Kandidaten die slagen voor de test worden uitgenodigd voor de Typing Test / Data Entry Speed ​​Test (DEST) op 6 januari 2023, en het volledige tijdschema voor de Typing Test wordt binnenkort vrijgegeven.

READ  Internet Download Manager (IDM) 6.40 Build 8

Het SSC CHSL 2022 Examen is afgenomen door de Personeelsselectiecommissie (SSC) op 4 augustus 2022. In totaal zijn 54.341 kandidaten geselecteerd voor een nieuwe ronde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *