Chicago Bears-wedstrijd morgen: Het team streeft ernaar zondag een verliesreeks van zes wedstrijden te breken tegen de Philadelphia Eagles

Chicago Bears-wedstrijd morgen: Het team streeft ernaar zondag een verliesreeks van zes wedstrijden te breken tegen de Philadelphia Eagles

Lake Forest, Illinois – Chicago beren Quarterback Justin Fields speelt zondag tegen de Philadelphia Eagles na het missen van de training van deze week wegens ziekte, terwijl receiver Chase Claypool is uitgesloten met een knieblessure.

Zie ook: ABC7 Sports Overtime met Deion Miller en Ryan Schiafferini

Fields was vrijdag voor de tweede dag op rij een volwaardige deelnemer in de training nadat hij woensdag buiten had gezeten. Hij miste de wedstrijd bij de New York Jets op 27 november vanwege een gescheiden niet-vallende schouder, gooide toen voor een seizoen hoge 254 yards en rende twee weken eerder voor een touchdown van 55 yard tegen Green Bay.

Fields heeft 95 yards nodig om zich bij Michael Vick en Lamar Jackson te voegen als de enige quarterbacks die in een seizoen voor 1.000 rennen. Hij had er ook 64 nodig om het record van de quarterback van 968 van Bobby Douglas in 14 wedstrijden in 1972 te breken.

Claypool heeft 12 ontvangsten voor 111 yards in vijf wedstrijden met Chicago. De Bears haalden hem op 1 november over van Pittsburgh.

Running back David Montgomery was vrijdag een volwaardige deelnemer nadat hij de voorgaande twee dagen had stilgestaan ​​omdat hij ziek was.

ZIE OOK: Pijnlijk, Eagles lijken te blijven rollen tegen worstelende Bears

Cornerback Kindle Vildor (enkel) en brede ontvanger N’Keal Harry (rug) zijn twijfelachtig. Beiden waren deze week volwaardige deelnemers in de training.

De Bears (3-10) — tot ziens — verloren er zes op rij.

Copyright © 2022 door The Associated Press. Alle rechten voorbehouden.

READ  Eén spel van de eeuwigheid. Een land verwacht dat India het in een finale als geen ander tegen Australië zal opnemen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *