Stadsbouwers met een twist zijn mijn nieuwe favoriete genre

Ik heb de afgelopen jaren teruggeschrokken voor stadsbouwers, misschien vanwege een beetje Towns-verveling: Skylines (het is een geweldige game, maar het kwam uit in 2015) en vond Frostpunk City-Building dat grote belastingen overleeft voor regelmatig spelen (hou ervan, maar het is ongelooflijk wild).

Maar er is niet veel voor nodig om mijn interesse in het ontwikkelen en beheren van steden en het gebruik van kleinere gebouwen en kleinere inwoners nieuw leven in te blazen. Hoe leuk het ook is, ik waardeer het altijd als er een interessante wending is naast de bekende stadsbouw- en managementsystemen.

Zoals bijvoorbeeld een stadsbouwspel dat zich afspeelt in een middeleeuwse circulaire wereld?

(Foto door: Ravenscourt)

Ik heb geen idee hoe een middeleeuws ringrijk is. Zelfs met zoveel steampunktechnieken is het moeilijk voor te stellen dat een circulaire wereld in de ruimte wordt gebouwd door een samenleving die nog steeds op galjoenen vaart. Maar wie maakt het uit? Erfenis van de dobbelstenen Het ziet er geweldig en interessant uit. Het is een op dobbelstenen gebaseerd roguelike overlevingsspel (En de Een stadsbouwer, in zekere zin) waar je je koninkrijk uitspreidt over de (hogere? Around?) Circulaire wereld, vijandige facties bestrijdt, middelen verzamelt en je burgers een niveau hoger brengt.

Je dobbelstenen zijn niet alleen om te gooien: je kunt ze ook in formatie onderdompelen en ze combineren tot krachtigere dobbelstenen terwijl je de procedureel gegenereerde wereld van ringen probeert te veroveren. Dice Legacy staat gepland voor ergens dit jaar, en ik hou van hoe het eruit ziet. Ik ben gewoon benieuwd hoe het allemaal werkt.

READ  Xbox One, PS4 en pc bieden dit weekend 6 gratis games aan

(Afbeelding tegoed: Orthrus Studios)

Als je op zoek bent naar een stadsbouwer die iets traditioneler is maar toch een aantal interessante wendingen heeft, dan speelde ik een beetje rond Verre koninkrijken, Die momenteel beschikbaar is in Early Access. Het is een fictief stedenbouwspel waarin de hoop ooit is om een ​​harmonieuze stad te creëren waar elven, dwergen, goblins en mensen naast elkaar kunnen leven in plaats van elkaar te proberen te doden.

Written By
More from Max Mcgee

Rajasthan Action Today – 3rd Congress Meet, Court Battle

In het Fairmont hotel in Jaipur vindt om 11.00 uur een wetgevende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *